Абонирай се
информация според възрастта

реклама
реклама
 

22-28 септември - МЕСТА И СЪБИТИЯ ЗА ...

Места и събития за деца в трите възрастови групи - 0-3г, 3-7г и 7-12г. Приятни празници!

- 0-3 г -
...
 

15-21 септември - МЕСТА И СЪБИТИЯ ЗА ...

В София ще е празнично и фестивално този уикенд. Предложенията са толкова много и толкова разнообразни и във всеки фестивал е обърнато специално внимание на детската публика. Приятен празник!

- 0-3 г -
...
 

8-14 септември - МЕСТА И СЪБИТИЯ ЗА ...

Събитията, които подбрахме от нашия сайт за предстоящата седмица. Предложения за трите възрастови групи - 0-3г, 3-7г и 7-12г.

- 0-3 г -
...
 

01-07 септември - МЕСТА И СЪБИТИЯ ЗА ...

Събитията, които подбрахме от нашия сайт за предстоящата седмица. Предложения за трите възрастови групи - 0-3г, 3-7г и 7-12г.

- 0-3 г -
...
 

25-31 август - МЕСТА И СЪБИТИЯ ЗА ДЕ ...

Къде ще отидете с децата тази седмица? Каквото и да изберете, направете си да ви е приятно заедно! От нас - предложенията!

- 0-3 г -
...
реклама
реклама
 

18-24 август - МЕСТА И СЪБИТИЯ ЗА ДЕ ...

За всяка възраст, всеки ден, за всеки интерес - ние ви информираме за местата и събитията в София, където може да отидете с бебета и деца. Приятно изкарване!

- 0-3 г -
...
 

- 0-3 г -
...
 

04-10 август - МЕСТА И СЪБИТИЯ ЗА ДЕ ...

Ако сте на почивка, това е ОК. Ако сте в София, това също е ОК. Защото лятото е въпрос на усещане, въпрос на желание. Можем да ходим боси по килима, по паветата, по тревата, по камъните в рекичките.

- 0-3 г -
...
 

28-03 юли/август - МЕСТА И СЪБИТИЯ З ...

С наближаването на август, София започва да става най-приятният град - тихо, спокойно, пълно с чужденци, че дори и не толкова топло.

- 0-3 г -
...
 

21-27 юли - МЕСТА И СЪБИТИЯ ЗА ДЕЦА

Поля от слънчогледи...

- 0-3 г -
...
 

14-20 юли - МЕСТА И СЪБИТИЯ ЗА ДЕЦА

През лятото краката на дъщеря ми са целите в ужулвания, ухапвания, рани, синини - аз ги наричам "летните крака", защото лятото е времето за опити и грешки, за каране на колело, за плуване, за ръчкане с пръчка в дупките, ...

- 0-3 г -
...
 

7-13 юли - МЕСТА И СЪБИТИЯ ЗА ДЕЦА

Предложенията за места и събития за деца тази седмица. Прохладните разходки са в парковете с големи борове. Вижте нащите любими места за разходка в жегите в края на статията.

- 0-3 г -
...
 

23-29 юни - МЕСТА И СЪБИТИЯ ЗА ДЕЦА

В София - фестивали по парковете, а на морето - плажовете вече се пълнят с хора, температурата на морската вода вече е над 22 градуса, а на 20ти юли обещават да открият големия аквапарк до Созопол... и замирисва на море! ...

- 0-3 г -
...
 

16-22 юни - МЕСТА И СЪБИТИЯ ЗА ДЕЦА

Времето започва да става като за море. Ако не можете да се пренесете до някоя голяма водна площ - и фонтаните на парк "Възраждане" вършат работа!

- 0-3 г -
...
 

9-15 юни - МЕСТА И СЪБИТИЯ ЗА ДЕЦА

Събитията за деца в София - на открито, на закрито, музика, театър, кино, с боси крака, по парковете, с последните представления на сезона, със сладоледи и с летни ужулвания по колената.

- 0-3 г -
...
реклама
реклама
 

2-8 юни - МЕСТА И СЪБИТИЯ ЗА ДЕЦА

Празници в парковете, работилници, ателиета, театри - безплатни и платени, музикални представления - все пак това е седмицата на детето, нали?

- 0-3 г -
...
 

1 ЮНИ 2017 - Ден на детето - събития ...

В Деня на детето - на първи юни - предложенията на София за най-малките жители - на открито, на закрито, театри, музика, кино. Ние събираме информация, показваме предложенията, а дали ще си изкарате хубаво - зависи само ...

чет 0-3 г -
...
 

26май-1ЮНИ - МЕСТА И СЪБИТИЯ ЗА ДЕЦА

Празници в парковете, работилници, ателиета, театри - безплатни и платени, музикални представления - все пак това е седмицата на детето, нали?

- 0-3 г -
...
 

19-25 май - МЕСТА И СЪБИТИЯ ЗА ДЕЦА

Когато бях малка от 24ти май започваше позволението за ядене на сладолед и обличане с къси ръкави. Така че 24ти май ми е любим празник. А буквите - дъщеря ми от 3 годишна пее "Върви народе възродени", въпреки че не знае ...

- 0-3 г -
...
 

12-18 май - МЕСТА И СЪБИТИЯ ЗА ДЕЦА

Много предложения за събития на открито тази седмица, много ателиета, игри и занимания. Ето какво подбрахме за Вас и Вашите деца.

- 0-3 г -
...
 

28апр -04 май - МЕСТА И СЪБИТИЯ ЗА Д ...

Пролетта дойде (отново), а с нея и многобройните предложения за пътувания, игри и приключения.

- 0-3 г -
...
 

21-27 април - МЕСТА И СЪБИТИЯ ЗА ДЕЦА

Не знам дали ще вали дъжд или ще пече слънце, дори не знам дали ще е топло или студено. Това, което знам обаче е, че събитията за деца през следващата седмица са толкова много, че със сигурност някъде там е и вашето съби ...

- 0-3 г -
...
 

14-20 април - МЕСТА И СЪБИТИЯ ЗА ДЕЦ ...

Не, това не са нашите яйца. Ние боядисвахме днес ръце, дрехи, покривки, подове, стени и каквото попаднало на яйцата, такова. Може би ще месим и козунаци, но още не е много сигурно, само ако ни дойде вдъхновението!

- 0-3 г -
...
 

7-13 април - МЕСТА И СЪБИТИЯ ЗА ДЕЦА

Започва да става празнично, защото наближават най-красивите празници - Лазаровден, Цветница, Великден, защото започва пролетната ваканция, защото е пролет! Радвайте се!

- 0-3 г -
...
 

1-6 април - МЕСТА И СЪБИТИЯ ЗА ДЕЦА

На първи април "София играе" става на една година. Може да се каже, че тепърва прохождаме.

- 0-3 г -
...
 

24-30 март - МЕСТА И СЪБИТИЯ ЗА ДЕЦА

Пролетта дойде, грабвайте лопатките, копачките и в градината... А вие нямате градина, а и не знаете какво е копачка - е, за вас тогава са ателиетата за хартиени цветя. Важното е цветя да има!

- 0-3 г -
...
 

17-23 март - МЕСТА И СЪБИТИЯ ЗА ДЕЦА

Къде да заведа децата? Ето - на открито, на закрито, музика, театър, кино. Пък и разходчица извън София сме предвидили, ако мартенското време позволи и ако мама има сили да стегне целия керван....

- 0-3 г -
...
 

10-16 март - МЕСТА И СЪБИТИЯ ЗА ДЕЦА

Очертава се да е вальовно, но в никакъв случай - скучно. Музикалната програма за деца тези почивни дни е изключително богата, а театралната - по-богата от музикалната, да не споменавам за премиерата на "Красавицата и звя ...

- 0-3 г -
...
 

3-9 март - МЕСТА И СЪБИТИЯ ЗА ДЕЦА

Предложенията на София за деца на Националния празник на България, на Тодоровден и малко след това.

- 0-3 г -
...
 

24-2 февр/март - МЕСТА И СЪБИТИЯ ЗА ...

Един от най-българските и най-красивите празници наближава – Баба Марта. Включете се в някоя от работилничките за мартенички или си направете сами в къщи, оплетете двата конеца и разкажете притчата за появяването н ...

- 0-3 г -
...
 

17-23 февруари - МЕСТА И СЪБИТИЯ ЗА ...

Сняг, лед и… най-нехайна пролет!

 

- 0-3 г -
...
 

10-16 февруари - МЕСТА И СЪБИТИЯ ЗА ...

Сайтът на София играе се пълни с работилници за сърца и шоколад. Дори навън да е кално и мъгливо, сърцата ни са отворени за любовта. Ние, родителите имаме до себе си децата, които обичат най-искрено и най-всеотдайно. Да ...

- 0-3 г -
...
 

3-9 февруари - МЕСТА И СЪБИТИЯ ЗА ДЕ ...

От календара сме извадили някои предложения за събота и неделя, както и за предстоящата ваканционна седмица - "Ех, шейничке, моя!"

- 0-3 г -
...
 

Места и събития за деца 27-29 януари

Тази събота ще бъде весело и страшно, защото ще гоним злите сили. Колкото по-шумно, толкова по-добре!

- 0-3 г -
...
 

Места и събития за деца - 20 - 26 ян ...

Най-интересните предложения за събития за деца тази седмица 20-26 януари 2017. Световният ден на снега е всеки ден. Ателиетата на тема „пухкава зима“ са в разгара си. Много музикални и театрални представления ...

- 0-3 г -
...
 

Места и събития за деца - 13 - 19 ян ...

Най-интересните предложения за събития за деца тази седмица 13-19 януари 2017. Преобладаващата тема е сняг, червени бузи, чайчета, ски, шейни, скърцащи обувки, мокри чорапи и изобщо… януари. Искаше ми се да напиша ...

- 0-3 г -
...
 

Места и събития за деца - 6-13 януар ...

Най-интересните предложения за събития за деца тази седмица 6-12 януари 2017. Да, не само за уикенда и да, почти само за София. Предвижда се заледяване, заснежаване и заиграване.

- 0-3 г -
...
 

Кои са най-интересните детски събити ...

Кое е най-интересното детско театрално представление, което сте посетили тази година?Кое е най-интересното детско музикално представление (концерт, опера, балет), което сте посетили тази година?Кое е най-вълнуващото съби ...

- - -