Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Ние от клуб Звездички, искаме да бъде перфектен вашият празник, затова сме обърнали внимание на много важни детайли в оформянето на нашия клуб.  

Разполагаме със зала за родители с 25 седящи места, а също така обособихме външен кът за летните партита. Залата за игра е в непосредствена близост до тази на възрастните за повече удобство и сигурност на децата.  За децата има разнообразие от играчки и занимания, измисляме нови игри и теми за партита.

Променяме се с цел да отговорим на очакванията и изискванията на нащите клиенти. Има едно нещо, което не искаме да променим и това е младият ни екип. Успешните партита и забавления, които имаме зад гърба си са благодарение на всеотдайния и професионален екип. Имаме мотивация - работим с много желание и любов към децата.  В клуб Звездички може да отпразнувате вашия семмен празник и да се почувствате като в домашен уют.

В кафе - сладкарница Звездички разполагаме с разообразие напитки, вкусни торти за всеки повод, богато кетеринг меню.

За малките си клиенти предлагаме занимания по метода Монтесори за възраст от 2 до 6 години и Йога за деца от 2 до 6 години

Според нас един парти клуб е добър, когато има специално отношение и внимание към вашето парти. Грижи се за организирането на партито по специален и индивидуален начин. Поставя колкото се може по-малко задължения и условия.

Всеки наш клиент е наш приятел.

текст и снимки: Звездички - детски парти клуб

Къде се намира:

ул. Боянски водопад 101, Манастирски ливади

Как да стигна:

Автобус 204,N4, 73,74,76,65; Тролей8,7

С кола:

Свободна за паркиране зона

Контакти:

0889318385
0899867403
klubzvezdichki@abv.bg

http://www.zvezdichkibg.com
https://www.facebook.com/PartiKlubZvezdicki/

Последна редакция: 13.01.2020 г.

реклама
реклама