Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

София Тех Парк

22,23. 11. 7-16г. безплатно
Сподели:

Лекар или нанохирург?
Полицай или експерт по киберсигурност?
Учител или преподавател в онлайн университет?
Математик или софтуерен инженер?
Спортист или професионален геймър?
Космонавт или марсолог?

“Какъв искаш да станеш”? - този въпрос никога не е бил по-сложен за младите хора, отколкото днес. А всички съвременни професии, появили се след навлизането на технологиите в ежедневието ни, и тези, които тепърва се появяват всеки ден?

За пета поредна година Българска мрежа на Глобалния договор на ООН (БМГД) организира Базар на професиите - инициатива, която подпомага ранното кариерно ориентиране. Участниците ще имат възможността да се срещнат с професионалисти от различни сфери, които ще им разкажат интересни факти за своята професия, защо тя е важна и как протича един техен работен ден.

След като в предишните издания разглеждахме професиите на бъдещето, през настоящата година Базарът ще се върне към онези умения, които стоят в основата на новите професии.

За целта сме избрали най-подходящото място - Sofia Tech Park. На 22 ноември (петък) от 10:00 до 17:00 ч. лекциите и посещенията на щандовете са предназначени за организирани ученически групи. А в събота, 23 ноември, от 10:00 до 18:00 ч. събитието ще е отворено за посещение за всички желаещи.

Базарът е с вход свободен. Подходящ е за ученици (7-16 г.), учители и родители.

По време на предишните издания над 5000 участници се запознаха с различни професии, сред които да избират най-подходящите за своя кариерен път.

текст: Организаторите

Къде се намира:

бул. Цариградско шосе №111Б

Как да стигна:

Автобус - 84, 306, Тролей - 5, 8

Контакти:

http://sofiatech.bg/

 

Последна редакция: 06.11.2019 г.

реклама
реклама