Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Escapeway.bg

пон
-
нед
всички -
Сподели:

Escape Room е специално подготвена стая, която ще Ви пренесе в света на приключения и загадки, разбиване на кодове, откриване на древни артефакти и тайни помещения. Задачата Ви ще бъде да преминете през серия от предизвикателства, за да достигнете до решението на загадките – Вашият изход от стаята. Това е приключение в истинския живот, което можете да споделите с близки, приятели, колеги или  всеки, с когото искате да изкарате 60 вълнуващи и незабравими минути.

1. 60 минути игра в Escape room - Кристалният череп цени:

За 2 играча цената е 100 лв.;
За 3 играча цената е 120 лв.;
За 4 играча цената е 140лв.;
За 5 играча цената е 160лв.;
За 6 играча цената е 180 лв.;
За 7 играча цената е 196 лв.;
За 8 играча цената е 216 лв.;

Деца до 7 годишна възраст играят безплатно! НО за всяко дете под 7 годишна възраст, трябва да има придружител над 18 години, за който се заплаща стандартна цена за участник.

Под 14 годишна възраст на деца участващи в нашата игра се ползва задължително Аниматор. Цената на аниматора е 30,00 лв. за една група. Независимо дали има едно дете под 14 години или има едно дете над 14 години, се ползва аниматор за играта на децата в Ескейп стаята.

Нашата Ескейп стая е с капацитет до 8 играча, а нашият парти център е с капацитет до 16 души. При организиране на рожден ден с повече от 8 деца използваме следните два подхода:

Вариант 1: Разделяме децата на две групи по равен брой участници /Получава се във вид на състезание между двата отбора/. Първата група влиза да играе Ескейп стаята, а втората група е настанена в нашият парти център, където играе на плейстейшън конзолите, хапва кетъринг, черпят се с напитки и т.н. След като приключи първата група си разменят местата с втората група, като единствената разлика е, че първата група ще има възможност на единият телевизор да наблюдава как техните приятели от втората група играят ескейп стаята. След като приключи втората група всички деца се събират в парти центъра, вади се торта, духат се свещички и децата продължават играта. Общата продължителност на събитието при този вариянт е минимум 3 часа.

Вариант 2:  Разделяме децата на две групи по равен брой участници /Получава се във вид на състезание между двата отбора/. Едната група деца играе стаята Кристалният Череп базиран по филмите на Индиана Джоунс, а другата група в същият момент играе най-новата ни стая базирана на романа на Жул Верн - 20 000 Левги под Водата - Наутилус, която представлява подводницата на капитан Немо. След 60 минути игра и двата отбора приключват мисиите си и ги настаняваме в нашият Парти Център. общата продължителност на събитието при този вариянт е 2 часа.
Вариянт 2 е валиден след 15 ЯНУАРИ 2021г. след като нашата втора стая отвори врати.

След като знаете броя на гостите ви трябва да влезнете в нашият интернет сайт и да направите резервация чрез нашата онлайн резервационна форма. Спрямо броя на участниците избирате дали един или два часа ще резеревирате. Резервацията, която направите е валидна за срок от 48 часа от нейното създаване, след което ЗА ВСЯКА резервация, която сте направили трябва да заплатите депозит в размер на 40,00 лв. Това може да го направите посредством нашата платежна система. Може да заплатите този депозит по следните начини за плащан: Easypay, Epay, PayPal, Кредитна дебитна карта, по банков път, на банкомат или може да дойдете и на място на търговският обект в брой.

2. Цена за ползване на парти стая към Escape room - 40,00 лв. ЗА ВСЕКИ започнат час. Стаята има капацитет 16 човека, разполага с три броя 50 инчови смарт телевизиори, Playstation 3 и два броя Plastation 4 с много игри, 4бр.  контролери за Playstation 3 и 8бр. контролери за Playstation 4, два хладилника с разнообразни напитки. В парти центъра не разполагаме с Аниматор. В цената на парти центъра влиза наш служител, който поема грижата за това да аранжира храната, която сте си избрали, да им съдейства с игрите, да им поднесе тортата и да сервира на всеки гост. В цената за парти залата също така влиза и заснемане с фотоапарат на важните събития време по време на престоя им. Тези снимки се изпращат като линк на резерваионият имейл предоставен ни от вас.

Концепцията на нашата дейност е Ескейп игра с парти център. Ние не сме детски клуб с място за родители. Намираме се в перфектният център, където в близост до нас има над 40 прекрасни заведения, в които родителите на малчуганите могат да се настанят и почерпят по повод празника.

Предлагаме и персонални покани с ръчно изработен плик.

Ако имате други въпроси не се притеснявайте да ме потърсите по всяко време! Винаги сме насреща за нашите клиенти.
За нас ще бъде чест да бъдем домакини на вашия празник и ще дадем всичко от себе си да запомните преживяването за цял живот.

текст и снимки: Escapeway
повече информация: https://escapeway.bg/

Къде:

Escapeway.bg

*Необходимо е предварително записване:

0888923111
INFO@ESCAPEWAY.BG

Къде се намира:

ул. Княз Борис №104

Как да стигна:

Трамвай 8,5, 10,4, 7,1,6, 4,12,18
Метро - Метростанция Сердика

С кола:

Синя за паркриране зона

Контакти:

0888923111
INFO@ESCAPEWAY.BG

https://escapeway.bg/

*Необходимо е предварително записване:

0888923111
INFO@ESCAPEWAY.BG

Последна редакция: 13.01.2020 г.

 

Ако планирате посещение на събитие

Във връзка с променящата се епидемична обстановка в София, "София играе" Ви моли да се свързвате директно с организаторите на събитията, които планирате да посетите. ...

Във връзка с променящата се епидемична обстановка в София, "София играе" Ви моли да се свързвате директно с организаторите на събитията, които планирате да посетите. Те ще Ви информират най-точно за решенията си за отлагане, отпадане или за начина на провеждане на предложените от тях мероприятия. По ...

София

всички

-

София

- всички -

Ако планирате посещение на събитие

Ако планирате посещение на събитие

Във връзка с променящата се епидемична обстановка в София, "София играе" Ви моли да се свързвате директно с организаторите на събитията, които планирате да посетите. Те ще Ви информират най-точно за решенията си за отлагане, отпадане или за начина на провеждане на предложените от тях мероприятия. ...

реклама
реклама