Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Детски център "При Вики и Ели" е място направено с много любов и вдъхновено от нашите деца. Ние ще направим всичко за един незабравим празник.

Нащето местенце се намираме в Младост 2 и е подходящо за деца от 6месеца до 7години.

Ако решите да празнивате при нас, на ваше разположение ще бъдат две зали за детска игра и уютно кафене за родителите, което разполага с 20места за възрастни.

Имаме постоянно видеонаблюдение над детските зали за да може и вие да се насладите спокойно на празника. Разполагаме и с богато кетъринг меню, от което да изберете торта за рожденника и храна за угощението.

Имаме стандартен пакет за рожден ден, но можем да сбъднем и всяка ваша идея за тематино парти. Освен това детския център предлага и множество арт работилници за деца, които могат да станат част от един по-оригинален празник.

Може да посетите нашето кътче всеки ден за да се насладите на ароматно кафе, докато вашето дете се забавлява в детския кът или да се запишете за някое от заниманията ни!

Ще се радваме да ни посетите и да станем част от вашия празник!

текст и снимки: При Вики и Ели
повече информация и записване:
Ива 0899 46 70 10

*Необходимо е предварително записване:

повече информация и записване:
Ива 0899 46 70 10

Къде се намира:

Младост 2, блок 201, ул.Васил Карагьозов №1

Как да стигна:

Автобус 76,111

С кола:

Свободна за паркиране зона

Контакти:

089 946 7010
https://www.facebook.com/privikiieli/

*Необходимо е предварително записване:

повече информация и записване:
Ива 0899 46 70 10

Последна редакция: 19.11.2020 г.

пон-нед

Нови групи в Айкидо ДОДЖОТО

Айкидо ДОДЖОТО отваря нови групи през Април и приветства пролетта с 50% отстъпка за новите записани този месец! Айкидоците трябва да имат навършени 4 години, а прием ...

Айкидо ДОДЖОТО отваря нови групи през Април и приветства пролетта с 50% отстъпка за новите записани този месец! Айкидоците трябва да имат навършени 4 години, а приемът в школата става след безплатна пробна тренировка. С цел по-добра адаптация, децата под 7 години първо само гледат, а по-големите мог ...

Айкидо ДОДЖОТО

пон-нед

4+ г

-

Айкидо ДОДЖОТО

пон-нед 4+ г -

Нови групи в Айкидо ДОДЖОТО

Нови групи в Айкидо ДОДЖОТО

Айкидо ДОДЖОТО отваря нови групи през Април и приветства пролетта с 50% отстъпка за новите записани този месец! Айкидоците трябва да имат навършени 4 години, а приемът в школата става след безплатна пробна тренировка. С цел по-добра адаптация, децата под 7 години първо само гледат, а по-големите ...

реклама
реклама