Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Sofia Event Center

съб 0-3 г безплатно
3-7 г
7-12 г
Оцени: (3.7/3)
Сподели:

Родителството е време, в което правиш много неща за първи път, време, в което имаш много въпроси, състояние, в което понякога ти се струва, че си сам в целия свят и на плещите ти лежи непосилната задача изцяло да отговаряш не само за друго човешко същество, но и за човешкото същество, което най-много обичаш на този свят, но и което понякога (често) изобщо не разбираш.

Форумът „Академия за родители“ и тази година събра бъдещи и настоящи родители на едно място, за да ги срещне един с друг, за да отговори на някои от въпросите им, за да ги запознае с бизнесите за бебета и деца в града.

Може би най-често задаваният въпрос към мен беше „Къде е кътът за консултации?“, защото тази година родителите имаха възможност да се срещнат на живо и безплатно да разговарят с едни от най-известните имена в сферата на детското развитие.

Разбира се, най-много бяха бременните, които заедно с татковците нямаха търпение да научат всичко за нещата, които им предстоят. Имаше и много деца. Имаше и много татковци, което беше страхотно. Атмосферата на форума е невероятна – всички се усмихват, всички са отворени за нещата, които се предлагат, всички бяха дошли, за да научат нещо ново или да споделят нещо ново.

„София играе“ участваше с работилница за игри. Докато представяхме на родителите възможностите на сайта – децата можеха да изпробват някои от игрите, които бяхме направили специално за тях – лесни за изпълнение (да, всеки може да си ги направи вкъщи) и интересни и развиващи за децата.

Родителите останаха очаровани от съществуването на интернет сайт, в който информацията за културната програма на София за деца е събрана на едно място, където да могат да търсят събития по възраст, по цена, където да могат да се информират за курсове и лагери за деца и изобщо за всичко интересно, което градът предлага на най-малките си жители.

И така „Академия за родители“ на 18.02.107  - над 30 лектори, разделени в две зали – за бременни и за родители, над 70 водещи организации и над 20 работилници за деца и родители, над 800 раздадени подаръци на децата, безброй усмивки, запознанства.

Виждам, че във фейсбук страницата на Академия за родители има въпроси кога ще е следващата академия – най-точният критерий за успех на едно събитие е хората да искат то да се проведе отново. Пожелаваме на организаторите да са все така ентусиазирани и да продължават да работят с любов, защото любовта си личи. А ние, бизнесите за деца, сме тук през цялата година. И ако искате да се информирате за места и събития, които се случват в София – ние сме насреща.

София играе – Ще играем ли?

Къде се намира:

бул. Черни връх № 100 - Парадайз център

Виж на картата

Как да стигнем:

Метро - Метростанция Витоша
Автобус 120,88,83,65,98,64
Трамвай 10

С кола:

Безплатен паркинг до 4 часа

Къде се намира:

Парадайз център - трети етаж

Контакти:

Мобилен: 0882 444 650
Мобилен: 0882 444 663
Телефон: 02 447 07 07
Email: info@secevents.bg
http://www.secevents.bg

Последна редакция: 12.11.2017 г.
Прочетена: 498 пъти

23АпрВто

Нови групи в Smarty Kids Младост

Заповядайте на БЕЗПЛАТЕН УРОК по Ментална Аритметика в SmartyKids София Младост, като се регистрирате на http://sofia-mladost.smarty-kids.bg/ или на номер 0885 02 14 53, за да се потопите в света на менталната ...

Smarty Kids Младост

- 5-12г. -
Спонсорирано
реклама
реклама