Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Фабрика за храна и танци

- 0-3 г в детайли
3-7 г
7-12 г
Оцени: (3.7/3)
Сподели:

-    Къде да отидем на почивка с децата? Ама така, че и на тях да им е интересно и на нас? Има ли хотели в България, които са children friendly или тази услуга се предлага само в чужбина?
-    Ами отидете на хижа в Родопите…

Родопите, ех, Родопите – най-гостоприемната планина в България, а хижата - първата съвременна българска хижа, специално оборудвана за семейни почивки с деца, със специална програма за забавления и семейни игри.

„Представете си едно различно място, място което е пълна противоположност на това което ви заобикаля всеки ден. Място, което ви дава щастие, здраве и има сила, която да промени живота ви.“

Ежедневната програма включва разходка в гората със санбернари, приготвяне на хляб от деца и родители, пяна парти, игра в басейните - с вода, с топки, а вечерта – лагерен огън и лов за светулки.

Да, знам, че сте чували за „Фабриката за храна и танци“ в Равнища. Много семейства вече са я посетили и до сега не съм чула негативни отзиви, напротив – там ще се погрижат за вас, за децата ви, за храната ви (за храната също се носят легенди). А ако мислите, че знаете всичко, сезонът 2017 стартира на 08ми април с много нови неща – нова вело писта, голям LEGO кът, въздушна възглавница 100 м2, батут "писта" 4 метра, истинска детска кухня и пясъчни маси Монтесори. (а има и някои изненади специално за майките - като парна баня от Швеция, например).

Единственият начин да посетите комплекса е с нощувки, защото външният достъп е ограничен. Това е направено с цел почиващите да се насладят на тишината и спокойствието. Отоплени са стаите, ресторанта, типито пред ресторанта. Бялата шатра е частично отоплена, защото децата активно играят там.

Какво предпочитате – уикенд пред телевизора или уикенд в най-красивата планина в България, в място, специално направено, за да се чувствате добре с децата си, за да се забавлявате, за да учите нови неща, за да си играете заедно, за да си създавате спомени?

текст: София играе

Къде се намира:

Равнища

Виж на картата

Цена:

ЛИНК КЪМ ЦЕНИТЕ

Кога:

от 08.04.2017 до 02.10.2017
от 20.06.2017 до 10.09.2017 - силен сезон

За кого:

място за семейства с деца

За резервации:

ЛИНК ЗА РЕЗЕРВАЦИИ

 

Как да стигна:

Равнища се намира на 27 км. от гр. Пловдив по посока Първенец - Храбрино - Дедово и на 1300 м. надморска височина!

Контакти:

0895 51 68 22
rawnishta@yahoo.com
https://www.fabrikazahranaitanci.com/
https://www.facebook.com/FabrikaZaHranaITanci/

Цена:

ЛИНК КЪМ ЦЕНИТЕ

Кога:

от 08.04.2017 до 02.10.2017
от 20.06.2017 до 10.09.2017 - силен сезон

За кого:

място за семейства с деца

За резервации:

ЛИНК ЗА РЕЗЕРВАЦИИ

 

Последна редакция: 03.03.2018 г.
Прочетена: 494 пъти

 

MUSIC TOGETHER за деца и родители

Малчугани, родители, баби и дядовци, елате да правим МУЗИКА ЗАЕДНО с хиляди семейства по света. Първият в България център PLAY SOFIA  MUSIC TOGETHER е вече част от световна мрежа с 3000 локации. Американск ...

София

- 0-6г. -
реклама
реклама