Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

НДК

22. 02 всички безплатно*
Сподели:

На 22 февруари, събота на целия етаж 5 на НДК, София, ще се състои най-голямото безплатно събитие за бъдещи и настоящи майки и татковци - Академия за родители.

Организаторите канят всички бременни, бъдещи татковци, родители и деца за една ползотворна семейна събота с много интересни лекции, практически работилници, забавления за деца, подаръци, награди и изненади.
Семейният форум е от 10 до 17 часа!

За пръв път Академия за родители ще има три зони. Най-добрите специалисти от страната ще консултират родителите по въпроси, свързани с бременност и здраве, възпитание и образование, кариера и семейство.

Наситената програмата включва много лекции, дискусии, безплатни консултации и прожекции на филми. Ето какво са подготвили: БРЕМЕННОСТ И ЗДРАВЕ

Как протича раждането и как да се грижим за новороденото в първите седмици, ще научат бъдещите майки и татковци в зона Бременност и здраве.

Конферентната програма ще продължи с  няколко здравни теми - болката и високата температура при децата, практично за ваксините и как и защо да се съхраняват стволови клетки.

Ще се дискутира също за пренаталното възпитание и общуването с бебето още в утробата.

Бъдещите майки ще научат как да се справят с диастазата след раждане и как да се грижат за новороденото в първите седмици.

Следват темите за ползите от привързаното родителство и защо ако майката не е щастлива - никой друг в семейството не е щастлив.

Всички посетители ще получат подаръци и ще имат достъп до безплатни практически работилници и консултации по кърмене, бебеносене, пози за раждане и първа помощ.

 

ВЪЗПИТАНИЕ И ОБРАЗОВАНИЕ

Екипът на Академия за родители споделя, че в зона Възпитание и образование ще е много интересно.

Стартират с темата кога и как бебето е готово да се отдели от майката.

Лекционната част ще продължи с теми за стреса и негативните емоции при децата, дисциплината и поставяне на основите на здравата самооценка.

Посетителите ще разберат как играят щастливите деца и кои са законите, които управляват семейната система.

Родителите ще получат практични съвети за това, как да превърнат ученето в удоволствие и ще разберат доколко детето им е готово да тръгне на училище.

Заедно със специалисти ще се търси отговор на въпроса как с любов и уважение да наложим граници на детето.КАРИЕРА И СЕМЕЙСТВО

В зона Кариера и семейство ще се дискутират важните теми за работещите родители у нас.

В семинарната зала посетителите  ще чуят истории на работещи родители от различни бизнес сектори. Те ще разкажат как се справят с кариера, партньор, деца и лични нужди.

Ще се постави на дневен ред и темата за кариерната трансформация и професионалното развитие след появата на децата.

Предприемачи със собствен бизнес и родители, работещи по призванието си ще споделят за своя кариерен път.

Мъже ще говорят за бащинство, а търсещите работа дами ще научат как да се представят на интервю за работа след майчинство.

Водещи работодатели ще споделят повече за политиките им за подкрепа на родители.

 Всички посетители ще имат достъп до безплатни консултации и обучения и ще получат идеи за постигане на баланс между кариера, семейство и време за себе си.


Регистрацията е задължителна, но събитието е безплатно, благодарение на спонсорите на Академия за родители Селена Целс, Бочко, Devin, GSK, NN.

текст: Организаторите

Къде:

НДК

*Необходимо е предварително записване:

Регистрацията е задължителна, но събитието е безплатно, благодарение на спонсорите на Академия за родители Селена Целс, Бочко, Devin, GSK, NN.

Къде се намира:

пл."България" 1

Кога работи касата:

Понеделник до петък:
09:00 - 20:00
Събота и неделя:
10:00 - 20:00

Контакти:

02/916 63 00
02/916 64 00

Интернет страница:

http://www.ndk.bg/

Как да стигнем:

Тролей 1, 2, 5, 8, 9, Трамвай 1, 7, 6, Метростанция НДК

 

*Необходимо е предварително записване:

Регистрацията е задължителна, но събитието е безплатно, благодарение на спонсорите на Академия за родители Селена Целс, Бочко, Devin, GSK, NN.

Последна редакция: 24.01.2020 г.

2022/ 2023

НОВИ ГРУПИ в SmartyKids София Младост и София Център

НОВИ ГРУПИ в SmartyKids София Младост и София Център. Запишете се на БЕЗПЛАТЕН демо урок по избор от нашите курсове:- Ментална аритметика (4 до 12 г.)- Бързо четене ...

НОВИ ГРУПИ в SmartyKids София Младост и София Център. Запишете се на БЕЗПЛАТЕН демо урок по избор от нашите курсове:- Ментална аритметика (4 до 12 г.)- Бързо четене (7 до 12 г.)- Финансова грамотност (8 до 14 г.)- Красив почерк (7 до 14 г.)- SmartyMатика (4 до 6 г.)Заявете своя интерес като попълнит ...

SmartyKids Младост и Център

2022/ 2023

4-14г.

-

SmartyKids Младост и Център

2022/ 2023 4-14г. -

НОВИ ГРУПИ в SmartyKids София Младост и София Център

НОВИ ГРУПИ в SmartyKids София Младост и София Център

НОВИ ГРУПИ в SmartyKids София Младост и София Център. Запишете се на БЕЗПЛАТЕН демо урок по избор от нашите курсове:- Ментална аритметика (4 до 12 г.)- Бързо четене (7 до 12 г.)- Финансова грамотност (8 до 14 г.)- Красив почерк (7 до 14 г.)- SmartyMатика (4 до 6 г.)Заявете своя интерес като попъл ...

Спонсорирано
2022/ 2023

Арт курс Аниме герои и Манга

Арт клас за всички, пленени от магията на азиатските анимационните герои от филми и комикси и техния приказен свят. Желаещите, могат да се запознаят с техниките и пр ...

Арт клас за всички, пленени от магията на азиатските анимационните герои от филми и комикси и техния приказен свят. Желаещите, могат да се запознаят с техниките и правилата за тяхното създаване и да дадат воля на своето творческо въображение.Курсът е 12 седмичен, с едно посещение от два учебни часа ...

Матема

2022/ 2023

7+ г

12000 лв/мес*

Матема

2022/ 2023 7+ г 12000 лв/мес*

Арт курс Аниме герои и Манга

Арт курс Аниме герои и Манга

Арт клас за всички, пленени от магията на азиатските анимационните герои от филми и комикси и техния приказен свят. Желаещите, могат да се запознаят с техниките и правилата за тяхното създаване и да дадат воля на своето творческо въображение.Курсът е 12 седмичен, с едно посещение от два учебни ча ...

реклама
реклама