Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

online

- всички безплатно
online
всички     безплатно
Сподели:

Обичате да ходите в Природонаучния музей в София? Ако да, лягайте на пода, затаявайте дъх и се пренасяйте в един от най-големите и интересни музеи в света, направил изумителна виртуална разходка из своите зали.

Влизате тук - https://naturalhistory.si.edu/visit/virtual-tour

Избирате дали искате да гледате постоянната или временната изложба и... понеже всичко е виртуално и независимо от мястото и времето, може да гледате минали експозиции и дори да влизате в складовете и лабораториите.

Началото на разходката започва от фоайето: https://naturalhistory2.si.edu/vt3/NMNH/

Във всеки момент може да прескачате от зала в зала и по различните етажи, с картата, която се отваря в горния десен ъгъл.

В долната част на екрана има бутони за навигация. Може да използвате тях за приближаване и отдалечаване, ходене и оглеждане, а може да използвате и мишката, просто посочвате къде искате да погледнете, зумвате с колелцето и следвате стрелките.

Да, ако имате очила за VR, предлагат и такава възможност.

Да, има и слон! Просто идете в централното фоайе!

Целият свят на животните е пред нас, само да го поискаме. Приятна разходка https://naturalhistory.si.edu/visit/virtual-tour!

Екипът на София игре

 

Къде:

online

Къде се намира:

online

Последна редакция: 10.01.2023 г.

 

Парти градина Смърфони

Детски парти клуб Смърфони Ви приветства и в своята лятна градина за Партита. Градината е на различна локация и се намира в кв. Витоша, ул. Ангел Каралийчев 4. Парти ...

Детски парти клуб Смърфони Ви приветства и в своята лятна градина за Партита. Градината е на различна локация и се намира в кв. Витоша, ул. Ангел Каралийчев 4. Парти градина „Смърфони“  е своеобразен оазис в сърцето на града за забавления, мечти и игри. Откритото небе и огромната по ...

Парти градина Смърфони

семейни

-

Парти градина Смърфони
семейни-

Парти градина Смърфони

- семейни -
Парти градина Смърфони-
семейни-

Парти градина Смърфони

Парти градина Смърфони

Детски парти клуб Смърфони Ви приветства и в своята лятна градина за Партита. Градината е на различна локация и се намира в кв. Витоша, ул. Ангел Каралийчев 4. Парти градина „Смърфони“  е своеобразен оазис в сърцето на града за забавления, мечти и игри. Откритото небе и огромната ...

Спонсорирано
реклама
реклама