Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

internet

- всички безплатно
Сподели:

Къде да слушаме приказки за деца онлайн? Това е един от най-често задаваните въпроси, които ни изпращате в тези дни, когато животът и приключенията се случват предимно вкъщи.

Ето някои от местата, на които ние слушаме приказки онлайн:Приказка ми разкажи – това е един youtube канал, стартиран преди няколко дена от актьора от Театър София – Росен Белов, който покани свои колеги да четат приказки от домовете си. Инициативата набира все по-голяма скорост и вече набира все повече както читатели, така и слушатели.Приказка за теб - ДКТ Варна - Всяка събота и неделя Държавен куклен театър - Варна излъчва по една "Приказка за теб", четена от актьорите и куклите на театъра. Представленията са от 11.00 часа и могат да се гледат на фейсбук страницата на театъра - Държавен куклен театър - Варна/Varna State Puppet Theatre.Приказки по ноти – Водещи и автори са Цвета Мишкова и Мария Тодорова. В извънгрипни условия Приказки по ноти е интерактивно ателие за деца 2-10 години. В грипни условия, приказките се пренасят в канала им в Youtube.Аудио приказки за деца от dechica.com – тук може да намерите многобройни записи на приказки - Български народни приказки, Народни приказки от цял свят, Приказки от български автори, Приказки от чужди автори, Приказки на Шехерезада, Приказки на Шарл Перо и братя Грим, Приказки на Андерсен, Детски романи и повести.Детското БНР - на тази страница, в рубриката Ранобудно петленце, може да слушате най-различни  - Арменски приказки: Тримата мъдреци, Приказка с НЕ отпред, Норвежки приказки, Как Шезму яздил мравка, Защо на Зайо му е цепната устната отпред и още много...Приказки за деца от космоса - Story Time From Space – е инициатива, стартирана много преди грипната епидемия. Космонавти четат приказки на деца, като се носят в безтегловното пространство. Приказките са предимно на английски език, но не само.

Приказки от телефона на Столичен куклен театър - Във времето, в което всеки търси къде да слуша приказки онлайн, Столичен куклен театър кани малките си зрители да се превърнат в актьори и самите те да разкажат приказка.

Приятно слушане!

Къде:

internet

Къде се намира:

internet

Последна редакция: 01.04.2020 г.

реклама
реклама