Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

парк НДК

18. 07 семейни -
парк НДК 18. 07
семейни    
Сподели:

Включете се във второто издание на първото изцяло женско бягане в България с благотворителна кауза!*
В състезанията по бягане в България се включват много по-малко жени, отколкото мъже. Знаем, че има много причини за това, но искаме да вдъхновим повече жени да опитат. За целта ние от Спортен клуб "Бегач" съвместно с BIODERMA създадохме първoто бягане само за жени, което се проведе за пръв път през юни 2019 г.

Тази година датата е 18-ти юли. Стартираме в 09:00 от НДК.
Категориите, в които можете да се включите, са три: основното състезание за бързина, класиране в категория „Мама и аз“, където майките ще могат да се състезават отборно със своите деца на възраст до 12 години включително, и една необичайна, но не по-малко забавна надпревара – конкурс за най-оригинален костюм, в който специално жури от модни експерти ще избере трите най-смели и екстравагантни участнички.
Трасето е с дължина 3 километра по маршрута НДК – парка зад музей „Земята и хората“ – НДК.

Победителите в трите категории ще получат продукти на BIODERMA, достатъчни за цяла година, а подгласниците на второ и трето място – продукти на марката на стойност 200 лв.
Специална награда – двоен самолетен билет за Париж, предоставен от Air France, ще бъде разигран на томбола измежду всички участници.
Участието в събитието е с билети, а регистрацията е онлайн на сайта www.bioderma-womensrun.bg.

*20% от средствата от такси за участие в BIODERMA Women’s Run ще бъдат дарени на СДРУЖЕНИЕ "ДЕЦА С ОНКОХЕМАТОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ" за кампанията "Заедно сме в училище без граници". Набраните средства дават шанс на децата, болни от рак, да продължат учебния процес по време на лечението си. Проектът обхваща над 100 деца в училищна възраст, които се лекуват в клиниките по детска онкохематология.

Още информация, регирстация и програма на https://bioderma-womensrun.bg

Къде:

парк НДК

Къде се намира:

пл."България" 1

Как да стигна:

Метростанция НДК, Тролей 1, 2, 5, 8, 9, Трамвай 1, 7, 6,

С кола:

Синя зона за паркиране зона

Последна редакция: 16.07.2020 г.

реклама
реклама