Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Заповядайте на нашия Театрален концерт за малки и големи на лятната естрада на Борисовата градина! ТРИ имена, ДВА проекта, ЕДИН театрален концерт в подкрепа на БОБО!
Обединяваме се в подкрепа на едно прекрасно дете в помощ на  кампанията за набиране на средства под надслов „Помогнете ми да си върна детето!“.

Борис се ражда здраво бебе и се развива нормално до годинка и половина. Една седмица след имунизация очният му контакт с околните изчезва. От този ден нататък родителите му не престават да се опитват да си го върнат, вече 7 години. Но надежда има и тя много зависи от подкрепата на всички нас!
За повече информация и подкрепа:
https://bg.helpkarma.com/campaign/pomognete-mi-da-si-varna-deteto-2086

На концерта ще ви посрещнат:
Приказки по ноти – Цвета Мишкова /китара, укулеле/, Миа Тодорова/пратеник от страната на приказките за връзка с децата/, Григор Мишков /бас китара, звуково управление/
Музика за радостни щурчета – Саманта Абушева /укулеле, кахон/
KoseBose – Константин Кучев /цигулка, ситар, китара/

23.07.2020 от 18.00 часа, Лятната сцена на Борисовата градина

От вас усмивките, а от нас приказките и песните!
Заповядайте!
Събитието ще се проведе при спазване на всички мерки за предпазване от разпространението на коронавируса. Нека бъдем будни и разумни!

текст: Организаторите

Къде се намира:

Борисова градина

Как да стигна :

Метростанция Стадион Васил Левски
Автобус 204,604,72,75,76,84,9,94,505
Трамвай 10, 12, 18

С кола:

Може да се паркира на различни места в парка, въпреки че не знам колко е редно. Има безплатни паркинги около стадион Васил Левски и пред стадиона на ЦСКА.

Пие ми се вода:

Заведения и будчици из целия парк.

Пишка ми се:

Тоалетна до детския кът при слона.

Пие ми се вода:

Чешмички на различни места в парка, често изпочупени, но понякога работят. Тази към бул. цар Освободител между Ариана и слона, се води, че е с много хубава вода и Софиянци традиционно си наливат от нея.

Купи ми го:

Като един от най-посещаваните паркове, Борисовата градина е нападната от всякакви търговци на всякакви неща и особено такива, които таргетират детската психика - от балони с хелии, през захарен памук до зорб и колички. Обикновено пикът на търговците е събота и неделя, когато е и пикът на хората - през седмицата е много спокойно и приятно.

Последна редакция: 16.07.2020 г.

31. 05 - 2. 06

Богата и безплатна детска програма за 1-ви юни в Централни хали

Богата културна програма бележи откриващия уикенд на „Сцена Централни хали“. От 31 май до 2 юни сцената за култура, изкуства и наука във възстановените о ...

Богата културна програма бележи откриващия уикенд на „Сцена Централни хали“. От 31 май до 2 юни сцената за култура, изкуства и наука във възстановените от Kaufland България Централни хали ще е домакин на 14 събития, подходящи за всеки вкус и член от семейството, като всички активности са ...

Централни хали

31. 05 - 2. 06

всички

безплатно

Централни хали31. 05 - 2. 06
всичкибезплатно

Централни хали

31. 05 - 2. 06 всички безплатно
Централни хали31. 05 - 2. 06
всичкибезплатно

Богата и безплатна детска програма за 1-ви юни в Централни хали

Богата и безплатна детска програма за 1-ви юни в Централни хали

Богата културна програма бележи откриващия уикенд на „Сцена Централни хали“. От 31 май до 2 юни сцената за култура, изкуства и наука във възстановените от Kaufland България Централни хали ще е домакин на 14 събития, подходящи за всеки вкус и член от семейството, като всички активности ...

Спонсорирано
реклама
реклама