Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Южен парк

8. 08 всички безплатно
Южен парк 8. 08
всички     безплатно
Сподели:

На 8 август Музейко е затворен и ще те очаква в Южния парк - Голямата поляна откъм бул. Гоце Делчев! Летният ден ще бъде изпълнен с изследователски експедиции и вълнуващи мисии из парка, летящи глайдери и комети, томбола с награди и още много!

Кога? 8 август 2020 (събота) от 10:00 до 16:00 часа
Къде? Южен парк - Голямата поляна откъм бул. Гоце Делчев
Вход свободен

Музейко ти е подготвил:

Арт ателие - подходящо и за най-малките - в което да си направиш хартиени комети и да ги изстрелваш по поляните цял ден!

Maker Space - където Музейковците ще те пренесат в света на авиоинженерството и сам ще си изобретиш глайдер - страхотен безмоторен самолет!

Бързай умно! - предивикателство за всички откриватели, в което само пъргавият ум и бързата крачка ще ти дадат преднина. Разбери отговорите на три загадки, свързани с историята и природата на Южния парк, и получи подарък от Музейко. Предизвикай себе си и се забавлявай!

Музейко Откривател - познавателни разходки за цялото семейство ще те запознаят с обитателите на Южния парк. Научи повече за десетки видове животни и растения, които често остават незабелязани в големия парк!

Томбола със специални награди - можеш да спечелиш безплатна седмица в Игри на науката - лятната академия на Музейко, и още много! Пусни името си в кутията до 15:00, когато ще бъдат изтеглени победителите. Правилата на томболата са достъпни на muzeiko.bg.

Музейко в парка е част от Лятната програма в Календара на културните събития на Столична община и се реализира благодарение на нашите приятели от Olympus, Софийска вода, част от Групата Веолия, Spark, Bosch и Genesis.

Събитието ще се проведе при спазване на всички противоепидемиологични мерки за безопасност - капацитет и дистанция.

текст: Организаторите

Къде:

Южен парк

Организатор:

Музейко

Организатор:

Музейко

Къде се намира:

Южен парк

Как да стигнем:

Автобул 74, 76, 102, Тролей 8

С кола:

Има няколко малки паркингчета по периферията на парка, но като цяло в празнични дни се търси доста.

Пие ми се вода:

Носете си водичка, в парка се продава вода на различни места, но на каква цена...

Пишка ми се:

Тоалетната в частта към улица Нишава е просторна и чиста и платена. Има и химически тоалетни на различни места.

Купи ми го:

Ако познавате парка, може тактически да се опитате да избегнете зоните със сергийки, но това действа само при по-малки деца. При по-големите деца, може да пробвате предварително да се уговорите за броя на нещата, които ще купите - например само 2, детето да си знае, че не може и сладолед и надуваема пързалка и патета и царевица и...

Последна редакция: 04.08.2020 г.

реклама
реклама