Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

puls.bg

17, 31. 10 родители безплатно*
puls.bg 17, 31. 10
родители     безплатно*
Сподели:

„Форум бременност и детско здраве“ на Puls.bg с нова онлайн поредица през есента

След успеха на лятната онлайн поредицата на „Форум бременност и детско здраве“, която достигна до над 102 000 души, най-голямото специализирано събитие за майчино и детско здраве подготвя нова серия онлайн издания тази есен. В тях Форумът ще срещне бъдещи и настоящи родители с утвърдени специалисти.
На фона на динамичните събития около разпространението на COVID-19 „Форум бременност и детско здраве“ премина в изцяло нов формат, който продължи мисията на събитието и организатора – здравният портал Puls.bg, да предоставят актуална и достоверна информация напълно безплатно.

„Мисията на нашия Форум е не само да бъде добър партньор на родителите при грижите за децата им с осигуряването на актуална и достоверна информация за различни състояния, които съпровождат израстването на децата, но и да даде възможност за получаването ѝ директно от специалистите, отдали се да работят за каузата за съвременно майчиното и детско здравеопазване“, заяви главният редактор на Puls.bg Румяна Тасева.  

И тази есен „Форум бременност и детско здраве“ ще предостави актуална и полезна информация, ще отговори на най-важните въпроси, свързани с бременността, раждането и отглеждането на дете. По традиция Форумът ще срещне аудиторията с популярни българи, които ще разкрият непознатото си лица – това на родител.
 
Онлайн изданията на „Форум бременност и детско здраве“ ще се излъчват на живо на Puls.bg и в социалните мрежи на медията.

Майките и татковците както и тези, на които им предстои да станат родители, могат да задават предварително своите въпроси тук, където могат да се регистрират безплатно, за да получават информация за програмата и участниците в отделните изданията. В края на онлайн поредицата ще се проведе томбола с атрактивни и полезни награди, в която ще участват всички регистриралите се.

„Форум бременност и детско здраве“ се провежда с генералното партньорство на Lactoflor и Parusan, и с подкрепата на  Sensibel Nachtkerzen и Select Asset management.
Медийни партньори са Bulgaria ON AIR, Dnes.bg, Az-jenata, Az-deteto, Tialoto.bg, Новините родители, Mamamia.bg, Bebok.eu, Дневникът на мама и татко, Жената днес, Grazia Online и София играе/Sofia plays

текст: Организаторите

Къде:

puls.bg

Организатор:

puls.bg

Организатор:

puls.bg

*Необходимо е предварително записване:

Безплатни регистрации: bit.ly/31pwsTm

Къде се намира:

puls.bg

Puls.bg

*Необходимо е предварително записване:

Безплатни регистрации: bit.ly/31pwsTm

Последна редакция: 13.10.2020 г.

реклама
реклама