Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Международна компютърна академия IT STEP организира отворено събитие, посветено изцяло на децата и тяхното творчество. IT STEP е мястото, където всяко дете ще има възможност да използва модерни компютърни технологии, за да създаде свой пейзаж.

За свой верен помощник малчуганите ще използват Adobe Illustrator – една от най-добрите програми за редактиране на изображения. В рамките на 90 минути нашите професионални дизайнери ще помогнат на малките творци да създадат картина, вдъхновена от празника Хелоуин.

Междувременно за родителите сме подготвили подробна информация за Малката компютърна академия на IT STEP и за приключението, през което ще преминат децата. Това е мястото, където учениците усвояват уменията, които целият свят ще използва в бъдеще.

Събитието ще се проведе на 20-ти октомври (вторник) от 18:00 ч. в сградата на Международна компютърна академия IT STEP на ул. Алабин 58.

Мероприятието е подходящо за млади мечтатели на възраст между 8 и 14 години, които вярват, че няма нищо невъзможно, стига да бъдат достатъчно смели да опитат.

Събитието е безплатно, но се изисква регистрация тук

текст: Организаторите

*Необходимо е предварително записване:

Събитието е безплатно, но се изисква регистрация тук

Къде се намира:

ул. "Алабин" 58

Как да стигна :

Трамвай 10,12,18
Метростанция Сердика

С кола :

Синя зона

Контакти:

0899 945 84
prodazhbibg@itstep.org

http://itstep.bg/
https://www.facebook.com/itstep.bg/

*Необходимо е предварително записване:

Събитието е безплатно, но се изисква регистрация тук

Последна редакция: 13.10.2020 г.

реклама
реклама