Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

online

21. 11 5+ г 1000 лв*
Сподели:

Животът на нашата Планета!
Идният урок е изцяло повлиян от филма "Life On Our Planet", разкриващ промените на нашата планета от средата на миналия век до наши дни. Дейвид в момента е на заветните 93г. и разказва за пътуванията си по целия свят още от младежките си години. Това, за което той говори е изключително страшно, но по-важното е, че според него има лек за планетата ни! Той твърди, че животът на нашата планета е оцелявал и след много силни катаклизми! Именно заради това ние трябва да опазим околната среда не, за да опазим природата, а за да опазим себе си. Предстои ни урок по рисуване, пълен с истории за опазване на дивата природа!
За да се почувстват децата по-уверени и вдъхновени ще им помогне Минчо Тодоров, нашият художник! Повече информация за Минчо ще намерите на страничката ни във фейсбук, където може да следите и предстоящите теми за онлайн курсовете по рисуване.

Продължителността на онлайн курса по рисуване е 60 минути. Курсът ще се проведе в събота 21-ви ноември от 10:00ч. до 11:00ч. Препоръчително е да сте на линия 10мин. преди започване на заниманието, за да ви поканим в общ чат за участие. Урокът ще се проведе през фейсбук месинджър, а децата ще се включат през профилите на родителите си.

Групата за участие е до 4 деца, а задължително условие за провеждане на заниманието е участието на не по-малко от две деца. При повече от четири желаещи ще се сформира допълнителна група.

Нужните материали за урока са:
- Кадастрон - по-дебела хартия от обикновената с размер А4;
- За предпочитане акварелни бои. Ако нямате такива, може и темперни;
- Две четки, голяма (дебела) и малка (тънка). Голямата е за рисуване на едри форми, а малката за рисуване на финните детайли;
- Графичен молив между HB и 3B, твърда гумичка и острилка;
- Пастели, без значение дали са маслени или сухи;
- Въглени за рисуване и хлебна гума, ако имате налични.

За участие в урока е необходим работещ компютър/таблет/телефон с включена камера и микрофон и достъп до интернет. Колкото по-голям е екранът на вашето устройство, толкова по-добре ще вижда вашето дете. Екранът ще бъде разделен на по-малки екрани, чиито брой ще съответства на броя на участниците.
Участието е активно след предварително записване на лични съобщения на фейсбук страничката ни или на поща: hello@deca-slunca.com и заплащане на урока по банков път. Ако желаете да се включите, ще ви бъде изпратена темата с добавен снимков материал, който детето ще може да използва по време на урока, както и подробни инструкции за участие.

21.11.2020г. от 10.00 часа

Цената на единичен урок е 10лв., а цената за три урока е 27лв., като включването в уроците се осъществява след предварително заплащане по банков път на банковата ни сметка (в лева/BGN):
Деца Слънца ЕООД
IBAN: BG55 FINV 9150 1017 0735 27
BIC: FINVBGSF
Първа инвестиционна банка
First Investment Bank or Fibank.
Очакваме ви с нетърпение!

Организатор: Детски център Деца Слънца - Sunlight Children https://www.facebook.com/DecaSlanca

 

текст: Организаторите

Къде:

online

*Необходимо е предварително записване:

https://www.facebook.com/DecaSlanca

Къде се намира:

в интернет

*Необходимо е предварително записване:

https://www.facebook.com/DecaSlanca

Последна редакция: 19.11.2020 г.

реклама
реклама