Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

online

12. 12 6-36м 1500 лв*
Сподели:

Заповядайте на следващото ни онлайн четене за най-малките. С много внимание, любов и предварителна подготовка Десислава Алексиева създава това полезно занимание за деца и родители, като постоянно подобрява и разнообразява съдържанието. Сега този вид запознаване със света на книгите в най-ранна детска възраст започва да се популяризира и интересът към него расте.

Ние сме безкрайно щастливи, че сме успели да ви спечелим и се радваме, че споделяте нашата любов към литературата и желанието децата ни да се развиват по най-добрия начин!

В сегашната ситуация, когато всички сме изолирани у дома, решихме, че ще е прекрасно да организираме четене за най-малките онлайн, с което за първи път ще дадем възможност и на хора извън София да се включат.
 
Окуражаваме ви да се включите с камера, тъй като по този начин ще сме максимално близко до истинска среща на живо.

12.12.2020г. от 16.00 часа
 
Вход: 15 лв
Начало: 16:00
Продължителност: 45 минути

Можете да се регистрирате за събитието на следния линк. По този начин ще получите линк за вход. За да можете да получите достъп до събитието е нужно да заплатите билет.

Ако плащате в последния момент, пишете ни имейл на foxbookcafe@abv.bg, или на страничката, за да можем да ви включим навреме. При по-късни регистрации може да няма техническа възможност да ви включим, макар че ще направим всичко възможно.

текст: Организаторите

Къде:

online

Организатор:

FOX Book Café

Организатор:

FOX Book Café

*Необходимо е предварително записване:

https://shop.foxbooks.bg/nachalo/3134-onlajn-chetene-za-naj-malkite.html

Къде се намира:

online

*Необходимо е предварително записване:

https://shop.foxbooks.bg/nachalo/3134-onlajn-chetene-za-naj-malkite.html

Последна редакция: 10.12.2020 г.

реклама
реклама