Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

online

15. 12 родители 2500 лв*
Сподели:

Посрещането на ново бебе е вълнуващо събитие, което очаквате с нетърпение, но е свързано с промени за цялото семейство, особено за братята и сестрите му.
Уебинарът " Да посрещнем бебето - новите отношения в семейството" разглежда всички промени в семейството след появата на бебето по отношение на семейната динамика с родителите и братята и сестрите.

15.12.2020г. от 13.00 часа

В уебинара ще разгледаме:
-Съществуващите психологически теории и изследвания за въздействието на второ дете върху по-големите братя и сестри, отношенията на родителите с техните първородени деца и отношенията на родителите помежду им
-Как да подготвим каката/баткото за новото бебе - Различни съвети и идеи, които родителите могат да използват с първородните си деца и помежду си, за да се подготвят за бебето си и да сведат до минимум негативните прояви
-"Кога ще върнем бебето?" - как реагират децата при появата на братче или сестриче?
-Практични съвети, за да може родителите да посрещнат критичните емоционални потребности на по-големите си деца

Водещ: Анета Калчева – психолог и психотерапевт. Завършила бакалавърска степен по психология в СУ Св. Климент Охридски и магистър „Артистично психосоциални практики и психодрама“ в НБУ. В момента завършва „Психология на развитието“ в НБУ. Работи като психолог, обучител и фасилитатор от 2006 г., а от 2011 г работи активно и с деца и родители.Завършила е 4 годишно сертификационно обучение в метода „Психодрама с деца“ и от 2015г води терапевтични психодраматични групи за деца.

Има дългогодишен опит във воденето на групи за подготовка на бъдещи родители и обучения на родители.
Работи под супервизия като Гещалт консултант и се обучава се за гещалт терапевт към Български институт за гещалт терапия. В продължаващо обучение за психодрама терапевт - „Психодрама, социометрия и групова динамика" към Фондация Психотерапия 2000, обучителна организация, член на БДПГТ и FEPTO.
Създател на "СМисъл" - пространство за обучения, консултации и психотерапия. Работи индивидуално и групово с деца, юноши и възрастни.
Продължителност на онлайн лекцията: 2 ч.

 За записване:
https://forms.gle/SAAz7xsGjgwweeCw5

Цена: Участието в онлайн лекцията е 25 лв. Заплаща се по банков път.
За плащане:
Централна Кооперативна Банка
IBAN: IBAN: BG52 CECB 9790 10A6 4722 00
Титуляр: Анета Калчева
Основание за плащане: Уебинар-15.12- Вашите Имена!
*Моля, не пропускайте да отбележите имената си в нареждането за плащане, ако се различават от имената, с които сте регистрирани за уебинара.
След като платите таксата, ще получите линк за гледане по имейл, който ще е активен на 15 декември от 13.00, когато ще започне уебинара.

За контакт: info@smisul.org
тел: 0887 55 68 58

текст: Организаторите

Къде:

online

Организатор:

СМисъл

Организатор:

СМисъл

*Необходимо е предварително записване:

 За записване:
https://forms.gle/SAAz7xsGjgwweeCw5

Къде се намира:

online

*Необходимо е предварително записване:

 За записване:
https://forms.gle/SAAz7xsGjgwweeCw5

Последна редакция: 10.12.2020 г.

реклама
реклама