Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

online

- 5+ г 1000 лв
Сподели:

В последния урок по рисуване за тази година ще обърнем внимание на най-големия хищник на планетата - Бялата мечка! Тя е емблематичен символ за опазването на околната среда, свързваме я с повишаването на температурите и разтопяването на ледниците. Бялата мечка е едно от малкото животни на планетата, което не изпитва страх от хората. Предстои ни смразяващ урок по рисуване! Ще се вдъхновяваме от вечните ледове и историите за най-северните острови на Северна Америка!

За да се почувстват децата по-уверени и вдъхновени ще им помогне Минчо Тодоров, нашият художник! Повече информация за Минчо ще намерите на страничката ни във фейсбук, където може да следите и предстоящите теми за онлайн курсовете по рисуване.

Продължителността на онлайн курса по рисуване е 60 минути. Курсът ще се проведе в събота 19-ти декември от 10:00ч. до 11:00ч. Препоръчително е да сте на линия 10мин. преди започване на заниманието, за да ви поканим в общ чат за участие. Урокът ще се проведе през фейсбук месинджър, а децата ще се включат през профилите на родителите си.

Групата за участие е до 4 деца, а задължително условие за провеждане на заниманието е участието на не по-малко от две деца. При повече от четирима желаещи ще се сформира допълнителна група.

Нужните материали за урока са: - Кадастрон - по-дебела хартия от обикновената с размер А4; - За предпочитане акварелни бои. Ако нямате такива, може и темперни; - Две четки, голяма (дебела) и малка (тънка). Голямата е за рисуване на едри форми, а малката за рисуване на финните детайли; - Графичен молив между HB и 3B, твърда гумичка и острилка; - Пастели, без значение дали са маслени или сухи; - Въглени за рисуване и хлебна гума, ако имате налични.
За участие в урока е необходим работещ компютър/таблет/телефон с включена камера и микрофон и достъп до интернет. Колкото по-голям е екранът на вашето устройство, толкова по-добре ще вижда вашето дете. Екранът ще бъде разделен на по-малки екрани, чиито брой ще съответства на броя на участниците.
Участието е активно след предварително записване на лични съобщения на фейсбук страничката ни или на поща: hello@deca-slunca.com и заплащане на урока по банков път.

Ако желаете да се включите, ще ви бъде изпратена темата с добавен снимков материал, който детето ще може да използва по време на урока, както и подробни инструкции за участие.

Цената на единичен урок е 10лв., а цената за три урока е 27лв., като включването в уроците се осъществява след предварително заплащане по банков път на банковата ни сметка (в лева/BGN): Деца Слънца ЕООД IBAN: BG55 FINV 9150 1017 0735 27 BIC: FINVBGSF Първа инвестиционна банка First Investment Bank or Fibank.
Очакваме ви с нетърпение!

Организатор: Детски център Деца Слънца - Sunlight Children

Къде:

online

Къде се намира:

online

Последна редакция: 17.12.2020 г.

реклама
реклама