Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

online

19. 12 всички -
Сподели:

Как да направим коледна джинджифилова къщичка? За някои може да изглежда като висш пилотаж - сложно и непознато, но всъщност това може да направи всяко дете с помощта на възрастен асистент. Тъй като тази година няма да имаме коледни кулинарни работилници, ще направим една онлайн забава в събота - 19 декември от 11:00 ч. като покажем как да си направите у дома коледна джинджифилова къщичка.

Ще ви изпратим списък с продуктите, които да приготвите и ще направим стъпка по стъпка всички действия, ще ви заредим с настроение за предстоящите празници и със сигурност ще научите важни трикчета, които да приложите във Вашата кухня.

Работилницата НЕ Е САМО за деца. Може да гледат, да се забавляват всички, които имат отношение към готвенето и към празничния дух.
Ако останете доволни, може да подкрепите проекта "Малкият готвач", с Revolut плащане на 0898 67 62 47.

Аз се казвам Милла Иванова. Много обичам да готвя и ми е най-приятната домакинска работа, която ме очаква всяка Коледа у дома. Децата ми помагат с удоволствие и вече правят свои кулинарни творби, доста сполучливи и изобретателни, което ме радва до безкрай. Кулинарната школа, която създадох преди 5 г. беше с идея да бъде само за деца, но с времето в проекта неусетно бяха въвлечени и родителите, а вече и възрастни, които намират удоволствие в кулинарията, развлечение и начин да се запознаят с нови интересни хора. Така че напролет, живот и здраве, "Малкият готвач" е време да порасне с нови работилници и локации, на които ще си обменяме идеи, рецепти и приятно споделено време!

До нови срещи!

Организатор: Малкият готвач

Къде:

online

Организатор:

Малкият готвач

Организатор:

Малкият готвач

Къде се намира:

online

Последна редакция: 17.12.2020 г.

реклама
реклама