Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

online

20. 12 4-11г. 1500 лв
Сподели:

Здравейте, Приключенци!
Рождество наближава и ние на всяка цена не искаме да го пропуснем. Затова нашият предстоящ приключенски празник е посветен на него.
Ще можем да празнуваме и се забавляваме всички заедно. За да спазим противоепидимичните мерки ще бъдем онлайн, от вкъщи заедно с нашите родители, но не се безпокойте, със сигурност приключението ще бъде истинско. Ще имаме реални ателиета с изработване на интересни неща, вълнуващи игри , куклен театър, песни и много други изненади, които са особено подходящи за всички вас на възраст от 4-5 до 10-11 години.
Изказваме нашите сърдечни благодарности на Hope Channel Bulgaria, с чието съдействие това събитие става възможно.

И така ето подробностите:
ЗА КОГО? Събитието е подходящо за деца на възраст от 4-5 до 10-11 години.
КОГА? 20.12.2020 г. (неделя) точно в 11:00 часа.
КАКВО? Онлайн програма, свързана с наближаващият рождествен празник. Излъченото видео ще включва игри, истории, куклен театър, песни и др. Ще може да ги преживеете по-интересно с различни дейности.

РЕСУРСИ? ВАЖНО!!! За ателиетата и игрите има предварително подготвени пакети с различни материали:
ОСНОВЕН ПАКЕТ: включва всички необходими материали за вашите деца, за да изработят неща, които ще бъдат показани и обяснени по време на излъчването:
- Ателие 1 – страхотен светещ гирлянд с подготвени материали към него, чрез които лампичките ще се превърнат в светещи ангелчета.
- Ателие 2 – всеки обича вкусните сладки по Рождество. Сега ще може да ги изработите собственоръчно с вашите родители. Пакета включва над половин килограм фондан и различни форми и украси за Коледни сладки.
- Цена на пакета: 15 лв. (е цената на себестойността на продуките, закупени на цени на едро.)

ДОПЪЛНИТЕЛЕН ПАКЕТ 1: подарък за вашето дете, специално изработен за този празник, който не можете да намерите в магазините.
- Страхотна семейна рождествена настолна игра „Бинго“. Изработена е от пълноцветно отпечатани картонени елементи и карти. Подходяща за цялото семейство в Рождествената нощ.
- Цена на пакета: 6 лв. (е цената на себестойността на материалите включени в продукта.)
ДОПЪЛНИТЕЛЕН ПАКЕТ 2: подарък за вашето дете, специално изработен за този празник, който не можете да намерите в магазините.
- Кукла „Ангел“ – невероятен спомен от една невероятна семейна Коледа.
- Цена: 10 лв. (е цената на себестойността на материалите включени в продукта)
Допълнителните пакети, не са част от ателиетата на Рождественото приключение, но могат да бъдат страхотен подарък за вашето дете.

ЗАПИСВАНЕ:
• Всеки може да участва и без закупуването на пакети, за което не е необходимо предварително записване. Достатъчно е малко преди началото на събитието (10:30 ч.) да проверите в страницата ни във фейсбук „Приключение на живо“ , където ще бъде качен линк за онлайн излъчването и допълнителна информация как да участвате.
• А за тези от вас, които бихте желали да закупите някой от гореописаните 3 пакета може да заявите това на GSM: 0884 826 444 при Жени. Плащането се осъществява
веднага след това на следната банкова сметка:
Банка ДСК,
IBAN: BG85STSA93000019985022
Титуляр: Слави Петров Митрев
Основание: Рождество пакет №...
Крайният срок за подаване на заявките е: до 12.12.2020 г. (събота).
Получаването на пакетите може да се осъществи чрез:
1) Получаване на място: кв. Красно село, бул. Цар Борис III №93 (на 100 м. от метростанция Красно село) на 17 и 18.12.2020 г. (четвъртък и петък) между 16:00 и 20:00 часа;
2) Доставка по куриер за сметка на получателя (необходимо е да се упомене адрес при записването.
Очаква ни едно вълнуващо Рождество! Не го пропускайте.

Организатор: Приключение на живо

Къде:

online

Къде се намира:

online

Последна редакция: 17.12.2020 г.

реклама
реклама