Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

с. Долна Малина

- 3-7 г безплатно
7-12 г
Оцени:
Сподели:

Завърши първият фестивал на  изкуствата и спорта DOLNA MALINA OPEN AIR FESTIVAL на 16 , 17 и 18 юни. Домакин на фестивала беше село Долна Малина и Община Горна Малина. 

На 17 юни фестивалът беше открит  от  Йонко Димитров – кметът на село Долна Малина, както и от специалните гости на фестивала: Цветанка Иванова – зам. кмет на Община Горна Малина, Ели Цветанова – зам. кмет на Община Елин Пелин и Елин Иванов – внук на Елин Пелин. Фестивалът беше открит с дефиле на площада и с изпълнения на Духов оркестър и мажоретен състав от гара Елин Пелин. Във фестивала взеха участие над 1000 човека, които се включиха във различните категории на фестивала -  фолклор , плажен волейбол, баскетбол, футбол, тенис на маса, FIFA 2016 (Playstation 4)  и кино надпревари.

Участваха  танцови състави  и певчески групи от страната – София , Горна Малина , Беполопопци , Равно поле , Елешница , Етрополе , Нови Хан ,  Трудовец , Варна , Байлово и домакините на фестивала село Долна Малина . Всички те получиха   дипломи  и статуетки на за участие на фестивала.  През двата фестивални дни имаше и арт работилници за деца и младежи , които се включиха в рисуване на фигурки , рисуване с акрилни бои , моделиране с пластелин, както и плетене на гривни.

Всички любители  на спорта имаха възможност да се състезават по плажен волейбол, баскетбол, тенис на маса и футбол. В  раздела кино  всички любители на киното в Кино центъра на село Долна Малина се представиха отлично, след като имаха възможност да направят късометражни филмчета за три дни в декорите на кино студио Б.У.Ф.О. Най – добрите  в раздел кино  получиха и награди от фестивала. По време на фестивала  имаше и Мото среща, които мотористи направиха почетна обиколка на фестивала по четирите фест зони /Долна Малина-Горна Малина-Долна Малина/.  Специални гости на фестивала бяха фолк дивата  Ани Хоанг , режисьорът  и певец  Людмил Иларионов и  любимец на хората от ъндърграунда  Сашо Роман. В кино центъра на село Долна Малина и през двата фестивални дни  бяха организирани две  незабравими  диджей партита за всички участици и гости по време на фестивала.

Организизаторите бяха поканили и певиците Маги Джанаварова , Нора Караиванова и Веси Бонева , които пяха и се забавляваха с хип хоп, брейк денс в Кино Центъра на село Долна Малина.

Организаторите на фестивала обещават следващата година още изненади , спортни състезания и надпревари и страхотна музикална програма.

Къде се намира:

с. Долна Малина

Виж на картата

Организатор:

www.domafest.co

Къде се намира:

Долна  Малина  е  фестивално кино селце намиращо се на 28.6 км. близо до гр.  София

Организатор:

www.domafest.co

Последна редакция: 17.11.2017 г.
Прочетена: 579 пъти

24МайПет

Нови групи в Smarty Kids Младост

Заповядайте на БЕЗПЛАТЕН УРОК по Ментална Аритметика в SmartyKids София Младост, като се регистрирате на http://sofia-mladost.smarty-kids.bg/ или на номер 0885 02 14 53, за да се потопите в света на менталната ...

Smarty Kids Младост

- 5-12г. -
Спонсорирано
реклама
реклама