Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

online

13. 02 5+ г 1000 лв
Сподели:

От десетилетия насам една от най-разискваните теми в цял свят е дали ние хората бихме могли да живеем на друга планета? Как би станало това, какво е въобще да излезем в открития Космос? Дали гравитацията, налягането, климата и др. фактори биха били благоприятни ако отидем на някоя от най-близките ни планети?! На тези и други въпроси ще търсим отговорите в следващия урок по рисуване!!!

За да се почувстват децата по-уверени и вдъхновени ще им помогне Минчо Тодоров, нашият художник! Повече информация за Минчо ще намерите на страничката ни във фейсбук, където може да следите и предстоящите теми за онлайн курсовете по рисуване.
Продължителността на онлайн курса по рисуване е 60 минути. Курсът ще се проведе в събота 13-ти февруари от 10:00ч. до 11:00ч. Препоръчително е да сте на линия 10мин. преди започване на заниманието, за да ви поканим в общ чат за участие. Урокът ще се проведе през фейсбук месинджър, а децата ще се включат през профилите на родителите си.

Групата за участие е до 4 деца, а задължително условие за провеждане на заниманието е участието на не по-малко от две деца. При повече от четирима желаещи ще се сформира допълнителна група.

Нужните материали за урока са:
- Кадастрон - по-дебела хартия от обикновената с размер А4;
- За предпочитане акварелни бои. Ако нямате такива, може и темперни; - Две четки, голяма (дебела) и малка (тънка). Голямата е за рисуване на едри форми, а малката за рисуване на фините детайли;
- Графичен молив между HB и 3B, твърда гумичка и острилка;
- Пастели, без значение дали са маслени или сухи;
- Въглени за рисуване и хлебна гума, ако имате налични.

За участие в урока е необходим работещ компютър/таблет/телефон с включена камера и микрофон и достъп до интернет. Колкото по-голям е екранът на вашето устройство, толкова по-добре ще вижда вашето дете. Екранът ще бъде разделен на по-малки екрани, чиито брой ще съответства на броя на участниците.
Участието е активно след предварително записване на лични съобщения на фейсбук страничката ни или на поща: hello@deca-slunca.com и заплащане на урока по банков път.
Ако желаете да се включите, ще ви бъде изпратена темата с добавен снимков материал, който детето ще може да използва по време на урока, както и подробни инструкции за участие.

Цената на единичен урок е 10лв., а цената за три урока е 27лв., като включването в уроците се осъществява след предварително заплащане по банков път на банковата ни сметка (в лева/BGN): Деца Слънца ЕООД IBAN: BG55 FINV 9150 1017 0735 27 BIC: FINVBGSF Първа инвестиционна банка First Investment Bank or Fibank.
Очакваме ви с нетърпение!

Организатор: Детски център Деца Слънца - Sunlight Children

Къде:

online

Къде се намира:

online

Последна редакция: 11.02.2021 г.

реклама
реклама