Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

С огромно удоволствие искаме да ви представим дългоочакваната ни гостенка - Йорданка Василева! Тя е човекът, който ще ни разкаже какво е да можеш да възстановиш не един вид от изчезнали животни на територията на нашата страна. Йорданка е координатор на размножителната програма за редки и защитени видове в Спасителния център за диви животни на Зелени Балкани в Стара Загора. Тя е едно от водещите лица в спасяването на белошипите ветрушки, брадатия лешояд, египетския лешояд, различни видове орли, сови и др.

Децата ще имат възможността да се потопят в света на истинските спасители и изследователи на дивите и застрашени от изчезване животни!
На базата на онлайн срещата с Йорданка, малките ни художници ще могат да изобразят как си представят спасяването на едно застрашено животно.
Предстои ни много вълнуваща среща!

За да се почувстват децата по-уверени и вдъхновени ще им помогне Минчо Тодоров, нашият художник! Повече информация за Минчо ще намерите на страничката ни във фейсбук, където може да следите и предстоящите теми за онлайн курсовете по рисуване.

Продължителността на онлайн курса по рисуване е 60 минути. Курсът ще се проведе в събота 20-ти февруари от 10:00ч. до 11:00ч. Препоръчително е да сте на линия 10мин. преди започване на заниманието, за да ви поканим в общ чат за участие. Урокът ще се проведе през фейсбук месинджър, а децата ще се включат през профилите на родителите си.

Групата за участие е до 4 деца, а задължително условие за провеждане на заниманието е участието на не по-малко от две деца. При повече от четирима желаещи ще се сформира допълнителна група.

Нужните материали за урока са: - Кадастрон - по-дебела хартия от обикновената с размер А4; - За предпочитане акварелни бои. Ако нямате такива, може и темперни; - Две четки, голяма (дебела) и малка (тънка). Голямата е за рисуване на едри форми, а малката за рисуване на финните детайли; - Графичен молив между HB и 3B, твърда гумичка и острилка; - Пастели, без значение дали са маслени или сухи; - Въглени за рисуване и хлебна гума, ако имате налични.

За участие в урока е необходим работещ компютър/таблет/телефон с включена камера и микрофон и достъп до интернет. Колкото по-голям е екранът на вашето устройство, толкова по-добре ще вижда вашето дете. Екранът ще бъде разделен на по-малки екрани, чиито брой ще съответства на броя на участниците.

Участието е активно след предварително записване на лични съобщения на фейсбук страничката ни или на поща: hello@deca-slunca.com и заплащане на урока по банков път.
Ако желаете да се включите, ще ви бъде изпратена темата с добавен снимков материал, който детето ще може да използва по време на урока, както и подробни инструкции за участие.

20.02.2021г. от 10.00часа
Цената на единичен урок е 10лв., а цената за три урока е 27лв., като включването в уроците се осъществява след предварително заплащане по банков път на банковата ни сметка (в лева/BGN): Деца Слънца ЕООД IBAN: BG55 FINV 9150 1017 0735 27 BIC: FINVBGSF Първа инвестиционна банка First Investment Bank or Fibank.

Повече информация за дейността на Спасителен център за диви животни и Зелени Балкани:
https://www.facebook.com/WRBCGreenBalkans
https://www.facebook.com/ZeleniBalkani

Очакваме ви с нетърпение!

Организатор: Детски център Деца Слънца - Sunlight Children

текст: Организаторите

Къде се намира:

бул. "Цариградско шосе" 19, Орлов мост

Как да стигна:

Метростанция Софийски университет Св. Климент Охридски
Автобус 204,213,280,306,604,76,84,505,304,184; Тролей11,4,5,8

С кола:

Зелена зона за паркиране

Контакти:

089 792 5300
hello@deca-slunca.com
https://www.facebook.com/DecaSlanca/

Последна редакция: 18.02.2021 г.

реклама
реклама