Абонирай се
информация според възрастта
Какво по-лесно от това да направиш бебешко пюре?!
Оказва се, че приготвянето на захранващите и преходните храни за бебето и малкото дете има тънкости, които трябва да знаем, за да бъде храненето пълноценно. Д-р Ирина Владимирова, специалист по хранене и диететика, ще ни разкрие тези тънкости в един импровизиран готварски курс за захранване.
Ето и акцентите
Как да запазим хранителните вещества при готвене?
Има ли значение какви прибори и съдове използваме за приготвянето на детската храна?
Как да направим зеленчуково и зеленчуково-месно пюре за бебето?
Как да приготвим зърнена каша?
Предаването се излъчва с любезното съдействие на Bebelan България.
Четвъртък, 25 февруари в 14:00 на живо на фейсбук страницата на списание "Кенгуру"
текст: Организаторите
Къде:
Организатор:
Списание Кенгуру
Организатор:
Списание Кенгуру
Къде се намира:
online
Последна редакция: 18.02.2021 г.