Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Привет,привет,
приятели лисичета и малки павилиончета!
С огромна радост ви съобщаваме, че нашите УНИКАЛНИ четения за бебчета от 0 до 36м., ще започнат отново от месец МАРТ!
Искам да ви поканим на 02.03.21г. от 10:30ч. за нашето първо тазгодишно четене

Ще се разположим удобно в Павилион Cafe & Food
от 10:30ч., като както винаги участието на мъничетата се гарантира с предварително записване!
Четенето за "Най-Малки Лисичета" се развива все повече, като гостуваме на "Хелен Дорон", а сега и в "Павилион"! С удоволствие ще приемем и вашите покани за партньорство, тъй като обичаме да гостуваме на различни вълшебни места :).

Първи в България, във FOX Book Café провеждаме интерактивно четене за най-малките. С много внимание, любов и предварителна подготовка Десислава Алексиева създава това полезно занимание за деца и родители, като постоянно подобрява и разнообразява съдържанието. Сега този вид запознаване със света на книгите в най-ранна детска възраст започва да се популяризира и интересът към него расте.
 Ние сме безкрайно щастливи, че сме успели да ви спечелим и се радваме, че споделяте нашата любов към литературата и желанието децата ни да се развиват по най-добрия начин!

Какво представлява четенето? Ами ако детето не седи мирно и слуша? Не се притеснявайте! Четенето е съобразено с възрастта на Лисичетата (0-3г.) и съдържа интеракция с всички участници, форматът е не просто и игра и забавление, но и развиващ различните сфери на детския мозък. Четенето се прави с цел дългосрочен полезен ефект върху развитието на вашето дете, затова събитието е редовно.
В Лисичарника приоритет са децата и развиването на потенциала им, затова даваме най-доброто от себе си да организираме подходящи занимания.

Искаме да подчертаем, че нашите Четения са интерактивни (водещ-родители-деца) и срещите ни са време, което родителите си подаряват за общуване с децата си. Активното участие на родителите е ключово, за да може заниманието да бъде максимално полезно за детското развитие.
Също така изрично молим да се спазва молбата да не се използват телефони и да не се тръгва (по възможност) преди края на събитието, защото се нарушава динамиката  за оставащите деца.
За да бъде успешно и приятно за всички, участието и вниманието на родителите е абсолютно необходимо!

Любовта към книгите се посява от най-ранна възраст, затова всеки вторник ние провеждаме Четене за най-големите мъничета. Доведете вашето малко съкровище на магическо пътешествие.

На Четенето за Най-Малките Лисичета каним всички деца на възраст 0-3 години на среща с хубави книжки. Деси Алексиева, майка на пет деца, филолог и консултант по кърмене, ще води децата по пътеките на необятната вселена на книгите и ще им помогне да откриват нови светове...

Ограничението на местата е до 12 Лисичета в група.
По този начин се стремим да направим Четенето още по-интересно, полезно и максимално пригодено за възрастта на Лисичетата.
Моля, заповядайте 10 минутки по-рано от вашия час, за да могат децата да имат време за адаптация.

Локация: Павилион Cafe & Food (кв. Овча купел, ул."Любляна" 2А)
Вход: 15лв.
Начало:
- 11:00 за 0-36м

Можете да се запишете
на място в Павилион Cafe & Food кв. Овча купел, ул. Любляна 2А или на тел. 0887 164 432, 0878 748 377;
Местата са ограничени :)

текст: Организаторите

Организатор:

FOX Book Café

Организатор:

FOX Book Café

*Необходимо е предварително записване:

Можете да се запишете
на място в Павилион Cafe & Food кв. Овча купел, ул. Любляна 2А или на тел. 0887 164 432, 0878 748 377;
Местата са ограничени :)

Къде се намира:

кв. Овча купел, ул."Любляна" 2А

Как да стигна:

Автобус 73,45,107,103, Трамвай 11

С кола:

Свободна за паркиране зона

Контакти:

https://www.facebook.com/pavilion.cafe.bakery/

*Необходимо е предварително записване:

Можете да се запишете
на място в Павилион Cafe & Food кв. Овча купел, ул. Любляна 2А или на тел. 0887 164 432, 0878 748 377;
Местата са ограничени :)

Последна редакция: 25.02.2021 г.

пон-нед

Нови групи в Айкидо ДОДЖОТО

Айкидо ДОДЖОТО отваря нови групи през Април и приветства пролетта с 50% отстъпка за новите записани този месец! Айкидоците трябва да имат навършени 4 години, а прием ...

Айкидо ДОДЖОТО отваря нови групи през Април и приветства пролетта с 50% отстъпка за новите записани този месец! Айкидоците трябва да имат навършени 4 години, а приемът в школата става след безплатна пробна тренировка. С цел по-добра адаптация, децата под 7 години първо само гледат, а по-големите мог ...

Айкидо ДОДЖОТО

пон-нед

4+ г

-

Айкидо ДОДЖОТО

пон-нед 4+ г -

Нови групи в Айкидо ДОДЖОТО

Нови групи в Айкидо ДОДЖОТО

Айкидо ДОДЖОТО отваря нови групи през Април и приветства пролетта с 50% отстъпка за новите записани този месец! Айкидоците трябва да имат навършени 4 години, а приемът в школата става след безплатна пробна тренировка. С цел по-добра адаптация, децата под 7 години първо само гледат, а по-големите ...

реклама
реклама