Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Музейко

сря 6+ г 700 лв
съб
нед
Музейко сря  съб  нед
6+ г     700 лв
Сподели:

Детски научен център Музейко е единствено по рода си място за България и Източна Европа, създадено за деца от всички възрасти, така че да провокира тяхното любопитство да изследват света около тях и да засили интереса им към науките, технологиите, екологията и изкуствата.

Всеки любознателен малък откривател ще бъде част от дигитална работилница, по време на която Музейковец-водещ ще обогати знанията му и ще ги затвърди с увлекателна практическа дейност, развиваща и творчески умения. Разбира се, детето ще има възможност да зададе всичките въпроси, които му изникнат по време на заниманието — от комфорта на дома си. И ако това не е перфектната научна изненада... Какво представляват интерактивните онлайн работилници?

45 минути забавление, наука и творческа дейност

Всяка от работилниците има теоретична и практическа част. Дейностите се базират на методите за учене чрез игра и приложни дейности, множествена интелигентност и други техники за разгръщане на потенциала.
Учен от Образователния екип на Музейко ще води работилницата. В първата ѝ част децата научават различни интересни факти по темата и трупат познания с помощта на разказ от Музейковеца и интерактивна презентация. Втората част на работилницата е практическа – децата с напътствията на Музейковеца ще могат да си направят картичка с птичка или дракон (в зависимост от темата).

Онлайн работилница: Концерт в гората

В пъстрия свят на птиците децата ще се запознаят с няколко вида и ще научат техните песни и начин на живот, след което разходката в гората със сигурност няма да бъде същата.
По време на работилниците  малчуганите ще имат възможност да участват активно, да се забавляват, докато учат, и след това с придобитите знания да направят своя пееща картичка. А ти знаеш ли какъв звук издава чухалчето?

Онлайн работилница: Светът на драконите

Ако децата ти се вълнуват от митични същества и дракони, със сигурност тази работилница е за тях. Ще разберат съществуват ли наистина дракони и какви митове и легенди се носят за тях.
Детето ще придобие умения да разпознава различни животински видове, ще развие въображението си, ще научи кои качества са необходими, за да си герой, и за финал ще може да изработи свой собствен дракон.

Подари онлайн научно изживяване на своето дете!

Кога се провежда?

Всяка сряда от 11:00 ч. и от 17:00 ч. – Онлайн работилница: Светът на драконите.
Всяка събота от 11:00 ч. и от 17:00 ч. – Онлайн работилница: Концерт в гората.
Всяка неделя от 11:00 ч. и от 17:00 ч. – Онлайн работилница: Светът на драконите.

Колко струва?

7 лв. за един участник. Един билет дава правото за участие на едно дете.

За кого е предназначено?

За деца над 6 години.

Как да запазя място?

Билет за научните онлайн работилници може да се закупи през платформата за онлайн продажби на Музейко ТУК. След успешно закупуване на работилницата ще получиш имейл с инструкции за включване в онлайн срещата, списък с нужни материали,  както и материали, които трябва да разпечаташ черно-бяло предварително, за да бъде подготвено детето за практическата дейност.
С оглед активното участие на всеки в работилницата местата са ограничени. Музейко си запазва правото да прекрати достъпа до работилниците при неспазване на указаните правила и общи условия.

При въпроси не се колебайте да се свържете с Музейковците на телефон 02/ 902 0000 или на имейл адрес shop@muzeiko.bg.

текст: Организаторите

Къде:

Музейко

Къде се намира:

ул. Проф. Боян Каменов № 3, София 1700

Работно време:

https://bit.ly/35lqrsI

Контакти:

02/ 902 00 00

Интернет страница:

http://muzeiko.bg/bg

Как да стигнем:

Метростанция Г.М.Димитров
Автобусни спирки - МГУ: 123, 69, 70, 88, 676, 41, СБАЛ по онкология: 88, 280, 294, Г. М. Димитров: 102, 94

С кола:

има собствен паркинг - малък

Цена:

Деца до 2г влизат безплатно.
Деца от 2 до 18г - 12лв
Студенти - 10лв
Възрастни - 12лв
Пенсионери -10лв

Пие ми се вода:

Има диспенсър за вода, който се ползва безплатно.
И приятно кафене вляво от входа.

Пишка ми се:

Тоалетни има на всеки етаж. Има детски мивки.

Купи ми го:

До касата за билети има магазин за подаръци.

Достъпност:

Всички етажи на сградата са достъпни с асансьор.

Последна редакция: 25.03.2021 г.

реклама
реклама