Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

online

27. 03 родители 2500 лв
Сподели:

* Кога: 27-ми - събота - март 2021 г.
* Колко: 10:45 часа → 60 мин + 30 мин въпроси и отговори
* Къде: ZOOM
* Цена за участие в Работилницата - 25 лв.
* За проекта Работилници: Стартираме серия Работилници, в които ще говорим за особеностите на етапите в ранното детско развитие и свързаните с тях емоции, правила и подход. Ще научите как да подкрепите детето, как да общувате ефективно с него, спрямо възрастта, на която е. Ще обогатите техниките за справяне в трудни ситуации. Ще разберете кои игри и дейности ще разгърнат най-качествено потенциала в определената възраст. Ще знаете как да спазвате здравословна екранна хигиена.
Събитията ни са наситени с подробно и полезно знание и експертиза, което, пречупвайки го през личната семейна призма, помага за откриване на търсените отговори.
Работилниците са предназначени за родители, които си задават въпроси и търсят логично обяснение на случващото се, както и за учители и работещите с деца в ранна възраст.
→ Следващата планирана Работилница: “Екранна хигиена или как правилно да стимулираме децата в ранна възраст?” на 10-ти Април от 10:45 - https://fb.me/e/4WixKGyit

* Как да се участвам:
- Изпратете имейл с имената си до budniroditeli@gmail.com или се обадете на телефон +359893424823 или +359886207140

* Начин на плащане:
- по банка: BG02UNCR70001520902222, титуляр Елица Гогова;
- Револут - +359893424823 или @lidiya03k
? Имате въпроси: обадете ни се на +359893424823 или +359886207140

* За Работилницата “Играта и нейната сила”
Децата обожават играта - това е техният свят. В него, освен, че се смеят, те се и учат да бъдат. Няма нещо, което да ги обогатява повече от една спонтанна игрова схема. Посредством нея те се надграждат и развиват най-фините си умения.
Играта не е просто игра. Посредством нея ние родителите можем да разберем и дадем много на децата си. Ето защо в тази Работилница (27-ми март - събота от 10:45) ще дадем отговори на въпроси като:
- Как да се научим да играем с децата си?
- Кога, защо и как да играем с детето?
- Как чрез играта да се свържем с детето?
- Може ли играта да е средство за обучение?
- Кое е по-важно - игра или “традиционно” обучение?
- Какви способности научава детето по време на игра?
- Кога играта е терапевтична?
- Агресивната игра симптом ли е?
- Може ли детската игра да бъде симптом и кога да се обърнем към психолог?

* За организаторите: Ние сме Елица и Лидия - основатели на “Къщата на децата” и “Съзнателно родителство”. Това, което ни събра е мирогледът към родителството, а именно тънкото и значимо преплитане между личностното самосъзнание и израстване като родител и развитието на детето в лицето на неговите нужди от свобода, разбиране, подкрепа, емпатия и съпричастност.
Елица Гогова - специалист по детско развитие и ефективно общуване. Консултант, педагог и родител, основател на “Къщата на децата” и “Подкрепа за Будни Родители”. Над 10 г. активист в сферата на неформалното образование и възпитание, със задълбочен интерес в ранното детско развитие и израстването на здрава и хармонична личност, владеене на емпатичен подход и ненасилствена комуникация.
Лидия Аврамова - от 15 г. посветена на алтернативния начин на живот, езотериката и психологията. От 3 г. родител и запален привърженик на ненасилствената комуникация, възпитанието чрез свобода, разбирателството и тясната връзка между детето и себеизрастването. Преминала ТУР сертификация и скоро ТУР инструктор. Предстояща сертификация по ННК.

текст: Организаторите

Къде:

online

Къде се намира:

online

Последна редакция: 25.03.2021 г.

пон-нед

Нови групи в Айкидо ДОДЖОТО

Айкидо ДОДЖОТО отваря нови групи през Април и приветства пролетта с 50% отстъпка за новите записани този месец! Айкидоците трябва да имат навършени 4 години, а прием ...

Айкидо ДОДЖОТО отваря нови групи през Април и приветства пролетта с 50% отстъпка за новите записани този месец! Айкидоците трябва да имат навършени 4 години, а приемът в школата става след безплатна пробна тренировка. С цел по-добра адаптация, децата под 7 години първо само гледат, а по-големите мог ...

Айкидо ДОДЖОТО

пон-нед

4+ г

-

Айкидо ДОДЖОТО

пон-нед 4+ г -

Нови групи в Айкидо ДОДЖОТО

Нови групи в Айкидо ДОДЖОТО

Айкидо ДОДЖОТО отваря нови групи през Април и приветства пролетта с 50% отстъпка за новите записани този месец! Айкидоците трябва да имат навършени 4 години, а приемът в школата става след безплатна пробна тренировка. С цел по-добра адаптация, децата под 7 години първо само гледат, а по-големите ...

реклама
реклама