Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Айкидо ДОДЖОТО отваря нови групи през Април и приветства пролетта с 50% отстъпка за новите записани този месец!

Айкидоците трябва да имат навършени 4 години, а приемът в школата става след безплатна пробна тренировка. С цел по-добра адаптация, децата под 7 години първо само гледат, а по-големите могат направо да участват. Тренировките за децата са в различни групи спрямо възраст и ниво! Провеждат се ПРИСЪСТВЕНО с ограничен брой трениращи и при спазване на необходимите противоепидемични мерки!

Мисията на Айкидо ДОДЖОТО е да прави децата по-Здрави и по-Силни, като още от най-ранна възраст разглежда Личността в нейната цялост и работи върху всички аспекти - Тяло, Ум, Дух, Социални отношения! Вижте ползите от практикуването на Айкидо в ДОДЖОТО и как са приложими в актуалната ситуация!

  • Тяло:

Приоритет в ДОДЖОТО е изграждането на отлична двигателна култура у децата, която дава Здраве, Сила и Енергия и в останалите дейности, с които се захващат! Айкидо работи равномерно с цялото тяло без да стресира отделни мускулни групи. Няма агресия и спаринги, което го прави сред най-подходящите бойни изкуства за деца!

  • Дух/ Характер:

Тренировките изграждат морално- волеви качества. Чрез практиката децата се учат на труд, постоянство и старание. Бойното изкуство не е забавление и реда и дисциплината са в основата на методиката в ДОДЖОТО! Родителите споделят, че забелязват положителна промяна в цялостното поведение на децата много скоро след започването!

  • Ум:

В ДОДЖОТО катите не са самоцел – те са средство за развитие на концентрация умение, така нужно на съвременните деца. Част от авторската методика е, всяка тренировка да започва с кратка беседа. Учим за философията на бойното изкуство и нейното приложение в ежедневието. Японски думи и култура са част от обучението!

  • Емоции:

В Доджото се учим да разпознаваме и контролираме своите емоции като ги преобразуваме в двигател на действие! Има ясни правила, спазвани от всички,  чрез които децата се учат да поставят и зачитат граници. На външния контрол даваме  алтернатива самоконтролът – умението сам да контролираш себе си!

      - Социални умения -

Уникалното в Айкидо е, че няма състезания! То дава  алтернатива на състезателния спорт като ни учи, че заедно можем повече  В ДОДЖОТО не сме противници, а сме Партньори. Екипната културата се възпитава като всички упражнения се изпълняват по двама – от влизането и подреждането, през загряването, до основните техники. Всеки път двойките са различни, за да се учим да работим с различни хора – някои са по бързи и трябва да догонваме, други са по-бавни и трябва да изчакваме.

За повече информация и записване:
0883323874
www.dojoto.org

Къде се намира:

бул. "Шипченски проход" 63

Как да стигна:

Градски транспорт:
(пешеходно разстояние до Доджото)

Трамвай 20, 23 - спирка " НУ за Танцово Изкуство" (2 минути)
Автобус  9 - спирка "ул. Коста Лулчев" (5 минути)
Автобус 72 - спирка "Шипченски проход" (5 минути)
Автобуси 1,3,5,6,11,75 - спирка "Автостанция Гео Милев" (5 минути)
Тролейбуси 4, 5, 8, 11 - спирка " Хотел Плиска " (10 минути)
Автобуси 76, 84, 204, 213, 280, 305, 306, 604 - спирка "Хотел Плиска"

С кола:

Безплатен паркинг пред СО – Слатина
Безплатен престой до два часа в SkyCity мол

Къде се провежда:

 в сградата на завод "ЕЛЕКТРОНИКА",
средна сграда, ет. 2
(вход от булеварда, в дясно след бариерата)

Контакти:

0892230978 - Весела Божкова
0886379525 – Владимир Велин
shinchoku@abv.bg
https://www.dojoto.org/
https://www.facebook.com/AikidoDojoto/

Последна редакция: 08.04.2021 г.

пон-нед

Нови групи в Айкидо ДОДЖОТО

Айкидо ДОДЖОТО отваря нови групи през Април и приветства пролетта с 50% отстъпка за новите записани този месец! Айкидоците трябва да имат навършени 4 години, а прием ...

Айкидо ДОДЖОТО отваря нови групи през Април и приветства пролетта с 50% отстъпка за новите записани този месец! Айкидоците трябва да имат навършени 4 години, а приемът в школата става след безплатна пробна тренировка. С цел по-добра адаптация, децата под 7 години първо само гледат, а по-големите мог ...

Айкидо ДОДЖОТО

пон-нед

4+ г

-

Айкидо ДОДЖОТО

пон-нед 4+ г -

Нови групи в Айкидо ДОДЖОТО

Нови групи в Айкидо ДОДЖОТО

Айкидо ДОДЖОТО отваря нови групи през Април и приветства пролетта с 50% отстъпка за новите записани този месец! Айкидоците трябва да имат навършени 4 години, а приемът в школата става след безплатна пробна тренировка. С цел по-добра адаптация, децата под 7 години първо само гледат, а по-големите ...

реклама
реклама