Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

от 11. 05 5-16г. безплатно
Сподели:

На 11 май 2021 г. започва гласуването в деветото издание на Наградата за най-добра детска книга “Бисерче вълшебно” 2021.

“Бисерче вълшебно” е първата награда за детски и тийн книги в България, чието жури са децата от 5 до 16 години. Защото те са истинските читатели на детските произведения, нали?
Екипът зад “Бисерче вълшебно” вярва, че четенето не трябва да бъде по задължение!

Предлагаме на вниманието на децата художествени заглавия, разделени в 4 възрастови категории, както и раздел с нехудожествени книги – за добро развитие на функционалната грамотност, но и за забавление.

Вярваме, че ТИ също си читател с мнение. Затова те каним да станеш част от журито на “Бисерче вълшебно” 2021!

  •     Разгледай номинираните заглавия.Книгите са разделени в 4 възрастови категории и 1 категория с нехудожествени книги, за да ти е по-лесно.
  •     Научи повече за онези книги, които са грабнали вниманието ти. За всяка ще откриеш пълна информация, а за повечето – и откъс.
  •     Прочети ги и избери ЕДНА книга от възрастова категория и ЕДНА – от категория “Нещотърсачи”.

НОМИНИРАНИТЕ ЗАГЛАВИЯ В РАЗЛИЧНИТЕ КАТЕГОРИИ МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК

Всички книги, включени в списъците, са издадени на български език в периода 01.01.2020 – 31.12.2020 г. Те са номинирани от българските издатели, но коя книга ще грабне статуетка в своята категория, зависи единствено от читателите и слушатели на възраст от 5 до 16 г. включително.

Повече подробности, както и официалните правила на играта, може да прочетете на официалния сайт на събитието - https://www.biserche.com/biserche-2021/

текст: Организаторите

Последна редакция: 26.05.2021 г.

31 Окт Нед 2021

Народните будители - Петър Берон

Кой е той? Кога е живял? Какво е направил? Защо е важно да знаем за него?В тази еднократна среща ще запозная децата с живота и делото на един от българските будители ...

Кой е той? Кога е живял? Какво е направил? Защо е важно да знаем за него?В тази еднократна среща ще запозная децата с живота и делото на един от българските будители - Петър Берон.Ще прочетем кратък текст за него, ще го обсъдим и ще се опитаме да запомним основните важни моменти. Ще използваме метод ...

online

1000 ч

7-11г.

1500 лв*

online

1000 ч 7-11г. 1500 лв*

Народните будители - Петър Берон

Народните будители - Петър Берон

Кой е той? Кога е живял? Какво е направил? Защо е важно да знаем за него?В тази еднократна среща ще запозная децата с живота и делото на един от българските будители - Петър Берон.Ще прочетем кратък текст за него, ще го обсъдим и ще се опитаме да запомним основните важни моменти. Ще използваме ме ...

реклама
реклама