Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Разположено в подножието на Люлин планина, само на няколко километра от София, в екологично чист район на град Банкя, училище Дени Дидрò предлага съвременна среда и условия за развитие на устойчиво мислещи, отговорни и уверени личности от най-ранна детска възраст. Мястото е специално избрано, за да могат децата да растат на чист въздух, да прекарват време в учене на открито и изследване на естествената среда.

За периода от 5 юли до 27 август 2021 г. в училището е организирана Лятна целодневна програма за деца на възраст от 5 до 10 години.

Избрали сме осем, различни за всяка седмица, теми, включени в летните занимания: “Галактически приключения”, “Дълбините на морското дъно”, “Природни феномени”, “Праисторически епохи”, “Разходка в Джунглата”, “Изобретенията сред нас”, “На сцената” - Театър и кино, “Аз съм журналист” - Телевизия и радио. На децата им предстоят вълнуващи посещения на много музеи, Зоопарк, Ботаническа градина, Киноцентър Бояна, както и среща с журналист, който ще ги мотивира за техния първи репортаж.

Организиран е превоз от/до гр. София, бул. Тодор Александров 26, с час на тръгване 08:30 и час на връщане 17:00. Осигурена е и храна за всички деца. Таксата за седмица е в размер на 250 лева, като в нея са включени транспорт, храна, посещения на музеи. При четириседмично посещение на летните занимания, таксата е 750 лева за този период.

Децата могат да бъдат записани както за цялата Лятна програма, така и за избран период, като се попълни формата за контакт на сайта на училището. Телефон при възникнали въпроси: 02/ 8135 808.

През учебната 2021 - 2022 година в училище Дени Дидрò ще се обучават ученици в подготвителен (5 и 6 годишни) и първи клас, разпределени в паралелки до 15 деца в клас, като приемът е отворен.

Сградата на училище Дени Дидрò е изцяло съобразена със съвременните изисквания за енергийна ефективност, издържана в естествен архитектурен стил - дърво, камък и стъкло, с просторни, светли и специално оборудвани стаи. Училището разполага с модерно оборудвана кухня, в която се приготвя разнообразна и здравословна храна за децата. За активни спортни занимания децата имат на разположение два физкултурни салона, два басейна, две външни игрища и писта за бягане. Училищният амфитеатър е пространство за събития и артистични изяви. Двете библиотеки, освен възможност за предоставяне на богат избор от книги, се превръщат и в пространство за учене и провеждане на часовете по литература. Децата прекарват свободно време на открито в специално създадени зони за активни игри или вътрешни кътове, оборудвани с мека мебел.

Къде се намира:

ул. "Тенев баир" 2, гр. Банкя

Контакти:

+359 2 8135 808
contact@denisdiderot.bg

https://denisdiderot.bg/

Последна редакция: 02.07.2021 г.

31 Окт Нед 2021

Народните будители - Петър Берон

Кой е той? Кога е живял? Какво е направил? Защо е важно да знаем за него?В тази еднократна среща ще запозная децата с живота и делото на един от българските будители ...

Кой е той? Кога е живял? Какво е направил? Защо е важно да знаем за него?В тази еднократна среща ще запозная децата с живота и делото на един от българските будители - Петър Берон.Ще прочетем кратък текст за него, ще го обсъдим и ще се опитаме да запомним основните важни моменти. Ще използваме метод ...

online

1000 ч

7-11г.

1500 лв*

online

1000 ч 7-11г. 1500 лв*

Народните будители - Петър Берон

Народните будители - Петър Берон

Кой е той? Кога е живял? Какво е направил? Защо е важно да знаем за него?В тази еднократна среща ще запозная децата с живота и делото на един от българските будители - Петър Берон.Ще прочетем кратък текст за него, ще го обсъдим и ще се опитаме да запомним основните важни моменти. Ще използваме ме ...

реклама
реклама