Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Inter Expo Center

11 - 13. 06 родители безплатно
Inter Expo Center 11 - 13. 06
родители     безплатно
Сподели:

За петнадесети пореден път Асоциация на търговците на стоки за детето в България / АТСДБ / организира най-голямото изложение за бебешки и детски стоки и услуги в България - „Бебемания”.

В него участие ще вземат фирми-национални дистрибутори, които ще предстaвят над 100 водещи европейски и световни марки, както и български производители, които са се доказали в годините с високи изисквания за качество и безопасност на продуктите. Бъдещите и настоящи родители ще могат да се запознаят с новостите и иновациите на различните марки, както и с тенденциите и колекциите за 2021г. През трите дни на изложението, ще имат възможност да пазаруват бебешки и детски продуткити на преференциални цени.

„Бебемания” се превърна в традиционно място, на което посетителите получават информация за представените продуктите от „първа ръка” и могат да направят най- добрия избор за тях и техните деца.

Заповядайте на Бебемания!
Вход свободен!
Организатор: www.bebemania.bg

Къде:

Inter Expo Center

Къде се намира:

булевард Цариградско шосе 147

Как да стигна:

Метро – станция - Интер Експо Център, Автобус - 1, 3, 5, 6

С кола:

Интер Експо Център - София има удоволствието да уведоми всички посетители, че могат да ползват срещу заплащане буферния паркинг при метростанция “Интер Експо Център – Цариградско шосе”.
Капацитетът на паркинга е 1300 места. Входовете са от двете страни на бул. Цариградско шосе, по посока на движението, в съответните локални платна пред Интер Експо Център.

Контакти:

(02) 9655220

iec@iec.bg

http://iec.bg

 

Последна редакция: 10.06.2021 г.

реклама
реклама