Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Арт клуб Рояна

пет 7-12 г 2500 лв/ден*
чет
сря
Сподели:

Есенната Арт школа на Арт клуб Рояна – в най-цветния сезон, есента, имаме възможност за три дни творчество от сутрин до вечер – 1,2 и 3 ноември, 8.30 – 18 ч. Темата на школата е „Български художници – будители“. Основната ни идея е да запознаем децата с творчеството на т.нар. стари майстори в българската живопис – Владимир Димитров – Майстора, Цанко Лавренов, Златю Бояджиев. 

Ето по-конкретно какво ще правим:
Сряда, 1 ноември – Рисуване върху порцелан: след като изгледаме филмче за Владимир Димитров-Майстора и се запознаем с особеностите на неговия стил, децата ще могат да направят своя интерпретация на негова картина върху порцеланова чиния със специални бои за порцелан и стъкло.

Четвъртък, 2 ноември – Ще посетим галерия Квадрат 500, където ще обърнем особено внимание на майсторите от Пловдивската школа – Цанко Лавренов и Златю Бояджиев. Следобед в ателието ни децата ще работят с акварел, картина в стила на Златю Бояджиев.

Петък, 3 ноември – Миниатюра с оригинална техника с издраскване – градски пейзаж в стила на Цанко Лавренов. Следобед ще си направим декоративни шишета с вълна, като българска черга.

Ако времето ни позволи, единият ден ще излезем да порисуваме навън, в градинката на НДК – природен пейзаж „Есен“ от натура.

Местата в Арт школа са само 20, затова е необходимо предварително записване със заплащане на таксата от 25 лв./ден (включва материалите и входни такси). Имаме вариант за топъл обяд, обедно меню по избор на детето (заплаща се допълнително).

Примерен график на деня:
8.30 – 9.30 ч. – събираме се, играем, разглеждаме книжки
9.30 – 11.30 ч. – първа рисувателна сесия (или посещение на галерия)
11.30 – 13 ч. – време за игри и разходки (ако времето позволява)
13 – 14 ч. – обяд
14 – 16 ч. – втора рисувателна сесия
16 – 17.30 ч. – забавни игри с рисуване (ако времето позволява, излизаме отново малко навън)
17.30 – 18 ч. – вземане на децата

Гарантирано забавно, обучително и най-добрият атестат е, че в края на деня децата не искат да си тръгват!

Такава целодневна ваканционна школа имаме през всяка ваканция и неучебен ден, а след това продължаваме с редовните групи по време на учебната година (всеки ден, без сряда, от 16.30 до 18 ч., събота 11-12.30 ч. и 13-14.30 ч., неделя, 11-12.30 ч.)

Арт бебешориум – програмата за деца от 3 до 5 години, придружени от родител – всяка събота, от 11.30 до 12.30 ч. (задължително с предварително записване, максималният капацитет на ателието е 7 двойки родител+дете).

Програмата на всички детски групи можете да видите в нашата уеб страница: www.royana-bg.com

ПРОЛЕТНИЯТ ЛАГЕР С РИСУВАНЕ (ПЛЕНЕР) на Арт клуб Рояна ще бъде от 2 до 5 април – Мелник-Рупите-Роженски манастир! Таксата е 265 лв. (включва 3 нощувки с всички хранения в хотел „Деспот Слав“ в Мелник, рисувателна сесия в местността Рупите, рисувателна сесия в Роженски манастир, рисувателна сесия архитектурен пейзаж в Мелник; посещение в Кордопуловата къща/Историческия музей в Мелник; транспорт с лицензиран за превоз на деца автобус; трима преподаватели-художници; всички материали за рисуване). Местата са 27, записванията започват веднага! С предимство се ползват деца, които рисуват в Арт клуб Рояна, но приемаме и нови деца, които искат да рисуват с нас (задължително трябва да посетят поне 2 занимания в ателието преди лагера).

текст: Организаторите

*Необходимо е предварително записване:

Местата в Арт школа са само 20, затова е необходимо предварително записване със заплащане на таксата от 25 лв./ден (включва материалите и входни такси)

Къде се намира:

ул. Цар Саумил 22

Как да стигна:

Трамвай 7,1,6, 10, 8, 4, 5

С кола:

Синя зона за паркиране

Контакти:

телефон 0898/419775
имейл: royana2008@gmail.com;
www.royana-bg.com;
Фейсбук страница: Арт клуб Рояна

*Необходимо е предварително записване:

Местата в Арт школа са само 20, затова е необходимо предварително записване със заплащане на таксата от 25 лв./ден (включва материалите и входни такси)

Последна редакция: 17.11.2017 г.

 

РОЖДЕН ДЕН ЗА 7-12г. - КАКВО ДА ОРГАНИЗИРАМЕ?

Ако при най-малките 0-3г., основният въпрос е КАК да организираме рождения ден, а при възрастта 3-7г. - КЪДЕ да го организираме, за по-големите, които вече стават по ...

Ако при най-малките 0-3г., основният въпрос е КАК да организираме рождения ден, а при възрастта 3-7г. - КЪДЕ да го организираме, за по-големите, които вече стават по-самостоятелни на възраст 7+ години, въпросът е вече основно КАКВО ДА ОРГАНИЗИРАМЕ?ЗАБАВЛЕНИЕ, ЗАБАВЛЕНИЕ, ЗАБАВЛЕНИЕ!Естествено, основ ...

7+ г

-

- 7+ г -

РОЖДЕН ДЕН ЗА 7-12г. - КАКВО ДА ОРГАНИЗИРАМЕ?

РОЖДЕН ДЕН ЗА 7-12г. - КАКВО ДА ОРГАНИЗИРАМЕ?

Ако при най-малките 0-3г., основният въпрос е КАК да организираме рождения ден, а при възрастта 3-7г. - КЪДЕ да го организираме, за по-големите, които вече стават по-самостоятелни на възраст 7+ години, въпросът е вече основно КАКВО ДА ОРГАНИЗИРАМЕ?ЗАБАВЛЕНИЕ, ЗАБАВЛЕНИЕ, ЗАБАВЛЕНИЕ!Естествено, ос ...

реклама
реклама