Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Nu Boyana Film Studios

11 - 24. 12 всички 800 лв
2000 лв
Nu Boyana Film Studios 11 - 24. 12
всички     800 лв  2000 лв
Сподели:

Кога: Между 11-ти и 24-ти декември с работно време всеки ден от 12:00 до 22:00 часа

 Къде: Киноцентър “Бояна” на Декор Рим
 Какво: Базар, храна и напитки, работилница на Дядо Коледа, ледена пързалка, цирк, карусел, въртележка, родео бик и музика на живо.
 Кой: Подходящо за малки и големи. Деца до 5 години (включително) влизат на събитието и използват атракционите безплатно (задължително с придружител!)
 Как: Билетът за вход е 8 лева. Билетът за вход + ползване на атракциони 20 лева (цирк, ледена пързалка, родео бик и въртележка)
 От: Платформата на epaygo.bg (*Предварително закупени билети не се заменят за други дати)

 Готови ли сте за най-магичните дни в годината? За Коледа като никоя друга досега? За двуседмичен базар сред филмовите декори на киноцентър Бояна?

 На 11-ти декември РИМ идва в полите на Витоша на мащабно пиршество за малки и големи. Древният град ще е изпълнен с коледен дух и светски живот, съдържание и атракциони. По улиците му ще греят празнични светлини, а по пиаците му ще има пица и храна в изобилие, идваща от най-добрите софийски ресторанти. Сред декорите на РИМ ще има ледена пързалка, цирк, истински карусел, Инстаграм въртележка, голяма сцена за звездни музиканти и малки улични артисти.
 В декорите ще обособим различни топли помещения с ежедневна програма, работилници за малки и големи, приказни стаи за децата, Дядо Коледа с подаръци, кът за снимки, куклен театър, кино прожекции и 3D арт инсталации.

В КОЛЕДНАТА НОЩ
На връх светлия празник (25 декември), голямата сцена на римския площад ще събере някои от най-добрите родни изпълнители като Графа, Михаела Филева, JEREMY? и P.I.F. за феноменален концерт, който ще сложи края на цялата коледна приказка, разказана в киноцентър Бояна. Капацитетът на събитието ще е лимитиран до 2000 човека. (скоро ще пуснем събитието и билетите за него)

ЗА НАС:
Ние сме онези цветни хора, които помните от онази култова „Нова Година в Ню Йорк 2020“ (киноцентър Бояна), така че не се съмнявайте, че ще ви спретнем най-добрата Коледа в града.

БИЛЕТИ:
Цели 14 дни София ще е Рим и празничният дух ще е безкраен. Дневният брой посетители ще е ограничен, заради противоепидемичните мерки, но работното време ще е от 12 на обяд до 22 вечерта, така че надяваме се билети ще има за всички от сърце.

На 24 декември ще затворим врати в 18.00 часа.
Билети може да закупи всеки само онлайн от платформата на epaygo.bg като капацитетът им е силно ограничен на дневна база. Билетът за вход на събитието е на цена 8 лева, а цената на билет, с включени атракциони (достъп до цирк, ледена пързалка, въртележка, карусел и родео бик) е 20 лева.
 Деца до 5 години (включително) влизат на събитието и използват атракционите безплатно (но задължително с придружител!).
Събитието ще се провежда съгласно действащите в момента противоепидемични мерки, изискващи "зелен сертификат".
 Ако случайно изтриете или изгубите имейла с билета си, обадете се на центъра за обслужване на клиенти на ePay.bg. Телефон за връзка: 02 4510 880, 02 921 08 80 или пишете на адрес: office@epay.bg

ТРАНСПОРТ:
До Киноцентър „Бояна“ можете да стигнете както със собствен транспорт (имаме голям обособен паркинг), така и с градския автобус 64. Тук е Spark зона и има такси стоянка.

текст: Организаторите

Къде се намира:

ул. "Кумата" 84

Как да стигна:

Автобус 64 или кола

 

Последна редакция: 10.12.2021 г.

31. 05 - 2. 06

Богата и безплатна детска програма за 1-ви юни в Централни хали

Богата културна програма бележи откриващия уикенд на „Сцена Централни хали“. От 31 май до 2 юни сцената за култура, изкуства и наука във възстановените о ...

Богата културна програма бележи откриващия уикенд на „Сцена Централни хали“. От 31 май до 2 юни сцената за култура, изкуства и наука във възстановените от Kaufland България Централни хали ще е домакин на 14 събития, подходящи за всеки вкус и член от семейството, като всички активности са ...

Централни хали

31. 05 - 2. 06

всички

безплатно

Централни хали31. 05 - 2. 06
всичкибезплатно

Централни хали

31. 05 - 2. 06 всички безплатно
Централни хали31. 05 - 2. 06
всичкибезплатно

Богата и безплатна детска програма за 1-ви юни в Централни хали

Богата и безплатна детска програма за 1-ви юни в Централни хали

Богата културна програма бележи откриващия уикенд на „Сцена Централни хали“. От 31 май до 2 юни сцената за култура, изкуства и наука във възстановените от Kaufland България Централни хали ще е домакин на 14 събития, подходящи за всеки вкус и член от семейството, като всички активности ...

Спонсорирано
реклама
реклама