Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

online

25. 12 7+ г безплатно
online 25. 12
7+ г     безплатно
Сподели:

Ще излъчим нашите най-любими експерименти по Коледа на 25 демекври от 16:30 часа на фейсбук страницата - https://www.facebook.com/technomagicland

Приемете нашите сърдечни пожелания за светли, топли и уютни празници. Вземете за подарък нашето традиционно празнично излъчване, което можете да наблюдавате онлайн и не забравяйте, че ние ви очакваме в територията за любопитковци!

Рождество или познато още като Коледа е един от двата най-големи християнски празници, които се отбелязват в България. Независимо от това, дали вярвате в чудото на тези специални дни или не, то поне се надяваме, че пазите топли спомени за дните у дома със семейството, на софрата отрупана с вкусни гозби и приятели, които споделят своите радости и тревоги от отминаващата година.
Традиционно Коледа е време, което изпълва атмосферата с надежда за бъдните дни. Това е времето на равносметките, времето в което семейството работи заедно, за да може да постигне просперитет и да пребъде в утрешните дни. Успехите на всеки от нас зависят от усилията, които полага, от възможностите, от които се възползва, от усърдието и постоянството.

Коледните дни са времето, в което си пожелаваме да бъдем здрави и успешни.
Ние в TechnoMagicLand не можем да дадем препоръки за вашето здраве, но можем да ви дадем инструменти, с които да достигнете до прозрение за това как да живеете здравословно. Всъщност – ние не можем да ви дадем насила абсолютно нищо!

Но ние можем да ви поканим да почерпите от извора на научния начин на мислене, да ви покажем своята гледна точка за красотата на науката, с надеждата да запалим искрата на интереса към знанието и технологиите. Каним ви да откраднете колкото може повече знания, умения и навици от нашите ТехноМагове, които са професионални комуникатори на науката. Нетърпеливо ви очакваме в Експозицията на TechnoMagicLand, защото това е специално място, което можете да разберете само, ако го изследвате. 

Ще излъчим нашите най-любими експерименти по Коледа на 25 демекври от 16:30 часа на фейсбук страницата - https://www.facebook.com/technomagicland

текст: Организаторите

Къде:

online

Къде се намира:

online

Последна редакция: 23.12.2021 г.

реклама
реклама