Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Подарете на детето си магията на киното с новия ни клас по актьорско майсторство пред камера , воден от режисьора на редица детски игрални филми и предавания Петър Гайтанджиев!

Първа среща с родителите и кандидатите за курса "КИНОАКТЬОР " С РЕЖИСЬОРА ПЕТЪР ГАЙТАНДЖИЕВ ЩЕ БЪДЕ НА 7 НОЕМВРИ 18,30 ЧАСА

По време на обучението, което е 10 седмици и ще се провежда всяка събота от 14.00 ч. до 18.00 ч. / ще бъдат подготвяни  деца от Академията за роли в игралните филми от поредицата на Европейския съюз за телевизия.
Свържете се с нас за повече информация на телефон: 087 678 8598.

Как да стана киноактьор? Какви умения ми трябват за екрана? Как да представя себе си в различните екранни жанрове? Как да работя върху актьорските си качества за да изградя своя екранен имидж?
 
В курса „Киноактьор“ изграждаме и усъвършенстваме качествата, които са нужни за представяне на екрана, на сцената, в презентации и в реалното и виртуално общество. Наред с актьорска работа върху глас, жест, език на тялото, темпоритъм, ние работим с понятията на филмовия и екранен разказ. Нашите курсисти придобиват умения за боравене със снимачна техника, смелост и самочувствие на екрана и пред хора и постигат професионален поглед въху умението да се представиш добре.

В динамична поредица от лекции, упражнения и творчество ние измисляме, разкадроваме, снимаме и показваме кратки филми, корпоративни видеа, видеоблогове, репортажи. Всяко дете ще бъде автор, режисьор, актьор, презентатор и редактор на своя филм. В забавни упражнения и домашни задачи ние заедно създаваме филми, на които правим премиера в края на курса.
 
Курсът е и своеобразен кастинг и подготовка за роли в детските игрални филми от поредицата на Европейския съюз за телевизия.
В детския игрален филм на БНТ „Моля те, Нептуне“, който е участието на България в детската Евровизия за кино, за ролите бяха избрани деца и от актьорска школа „lipa 4-19“.
 
Курсът ще се провежда  САМО В събота от 14.00 до 18.00 часа. Паралелно с курса изграждаме персонални видеоканали, в които децата и техните родители виждат и споделят заснетите клипове и филми.

текст: Организаторите

*Необходимо е предварително записване:

Свържете се с нас за повече информация на телефон: 087 678 8598.

Къде се намира:

бул. "Владимир Вазов" 8 / "Яна мол"

Как да стигна:

Автобус 120,78,79,N3; Тролей 1,2,4

С кола:

Всободна за паркиране зона

Контакти:

087 678 8598
filmartist.office@gmail.com
Академия за сценични изкуства "Амадеус"

http://www.artamadeus.com/

*Необходимо е предварително записване:

Свържете се с нас за повече информация на телефон: 087 678 8598.

Последна редакция: 17.11.2017 г.

 

РОЖДЕН ДЕН ЗА 7-12г. - КАКВО ДА ОРГАНИЗИРАМЕ?

Ако при най-малките 0-3г., основният въпрос е КАК да организираме рождения ден, а при възрастта 3-7г. - КЪДЕ да го организираме, за по-големите, които вече стават по ...

Ако при най-малките 0-3г., основният въпрос е КАК да организираме рождения ден, а при възрастта 3-7г. - КЪДЕ да го организираме, за по-големите, които вече стават по-самостоятелни на възраст 7+ години, въпросът е вече основно КАКВО ДА ОРГАНИЗИРАМЕ?ЗАБАВЛЕНИЕ, ЗАБАВЛЕНИЕ, ЗАБАВЛЕНИЕ!Естествено, основ ...

7+ г

-

- 7+ г -

РОЖДЕН ДЕН ЗА 7-12г. - КАКВО ДА ОРГАНИЗИРАМЕ?

РОЖДЕН ДЕН ЗА 7-12г. - КАКВО ДА ОРГАНИЗИРАМЕ?

Ако при най-малките 0-3г., основният въпрос е КАК да организираме рождения ден, а при възрастта 3-7г. - КЪДЕ да го организираме, за по-големите, които вече стават по-самостоятелни на възраст 7+ години, въпросът е вече основно КАКВО ДА ОРГАНИЗИРАМЕ?ЗАБАВЛЕНИЕ, ЗАБАВЛЕНИЕ, ЗАБАВЛЕНИЕ!Естествено, ос ...

реклама
реклама