Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

online

22. 01 7-10г. безплатно
online 22. 01
7-10г.     безплатно
Сподели:

Шнайдер Електрик организира специален онлайн семеен форум на тема "Умни професии за умно бъдеще". Събитието е предназначено както за деца между 1 и 4 клас и техните родители, за ученици над 7 клас от профилираните училища, студенти, така и за работещи инженери и преподаватели.

Дата на провеждане – 22.01.2022
Начален час – 10:00 часа

-->Събитието е напълно безплатно с предварителна регистрация<--
По време на събитието ще предоставим полезна информация за тенденциите в професионалното кариерно развитие, като споделим успешни практики за мотивация и развитие на младите. Ще си говорим за професиите на бъдещето и умните решения на Шнайдер Електрик, а професионалисти от различни сфери на живота ще споделят своето мнение по изключително важната тема за баланса между личен и професионален живот.

Събитието ще бъде разделено на четири основни панела, а по време на последния ще се реализират едновременно две работилници за тези, които искат да получат повече полезна информация по темите кариерно ориентиране и инженерингови професии.

ПРОГРАМА:
10:00 – 10:30 Откриване от Калина Петкова, Schneider Electric и Иван Бондоков, Limacon. Кратък разговор за какво предстои.
10:30 – 11:30 Панел „Ново поколение – нови умения“
В този панел ще говорим с най-малките за уменията на бъдещето
11:30 – 12:30 Панел „Професиите на бъдещето. Какви искаме да бъдем или какви трябва да станем?“
12:30 – 13:00 Обедна почивка
В нея ще има възможност за среща с някои от лекторитe или ще проведем QUIZ.
13:00 – 14:00 Панел „Smart factory, smart buildings, smart future” В него експерти от Шнайдер и техни партньори ще споделят за всичките интересни решени в сферата на умните технологии.
14:00 – 15:00 Панел „Животът е работа или работата е живот?“
Среща с експерти, с които ще говорим по темата с баланса между личен и професионален живот, ще получим съвети за управление стреса на работното място и добри мениджърски практики
14:00 – 15:00 Работилница „Machine learning and artificial intelligence – real factory examples“
14:00 – 15:00 Работилница „Какво да правим и какво да НЕ правим по време на интервю.“

ПАНЕЛИ:

В четирите панела ще ви срещнем с различни и интересни професионалисти от разнообразни сфери, които да дадат полезна информация по темите.

->Първият панел е посветен на „Ново поколение – нови умения“. В него ще срещнем най-малките ни зрители с известни и интересни инфлуенсъри, с които да поговорят за уменията на бъдещето, какво ги мотивира, за какво мечтаят и как си представят един бъдещ инженер. Децата ще имат възможност да участват в анкети, да задават въпроси в чата както и да разсъждават и отговарят на интересни казуси.
Наши специални гости ще са:
• Венцислав Калчев (Вената) – Инфлуенсър, геймър и съосновател на първата инфлуенсър маркетинг агенция в България - The Pact
• Никола Димитров (Никича) – Юрист, автор на фентъзи сагата "Могъщият Спронок" и съосновател на първата инфлуенсър маркетинг агенция в страната - The Pact
• Мишо Стефанов от Мини Машини – Консултант и обучител по стратегически, публични и междуличностни комуникации
• Иво Бонев – съосновател и CEO в Технократи, образователно-технологичен център

!!! За да имат възможност най-малките зрители да се включат активно в панела ни „Ново поколение – нови умения“, е необходимо да бъдат регистрирани за събитието от своите родители. А за тях самите сме подготвили много интересни теми в следващите ни панели!!!

->Вторият панел е посветен на „Професиите на бъдещето. Какви искаме да бъдем или трябва да станем?“. В него, заедно със специалните ни гости:
• Ангел Георгиев – основател на Знам.бе, обучител и преподавател.
• Мария Петрова – Ръководител бизнес развитие и продажби в nPloy
• Стела Юлзари – Консултант в Mercer
• Мария Топчийска, Директор на завода на Schneider Electric
ще си говорим за кариерното ориентиране на учениците в гимназиите, ще дадем съвети за професионално развитие и информация за професиите на бъдещето. Ще открехнем вратата и ще анализираме от какви специалисти ще има нужда в бъдеще и от кои скоро няма да се нуждаем въобще.

->Третият панел е посветен на „Smart factory, smart buildings, smart future“. В него ще представим концепцията за фабриките, сградите и градовете на бъдещето и нашите решения в тези посоки. Ще ви срещнем с лидерите в индустрията от екипа на Шнайдер:
• Мария Топчийска – Директор на завода на Schneider Electric
• Калоян Георгиев – Мениджър Отдел комплексни оферти в Schneider Electric
• Димитър Манков – Системен архитект за решения „Сградна автоматизация“ за Югоизточна Европа в Schneider Electric
• Йонко Чуклев – Зам.-председател на Професионална асоциация по роботика и автоматизация в PARA.

->Четвъртият панел е озаглавен „Животът е работа или работата е живот?“. В него ще дадем добри практики за балансиране между личен и професионален живот. Ще говорим как децата реагират на кариерното развитие на родителите си и как да ги запалим по това, което правим в професионалния си живот. Една от особено важните теми в този пане ще бъде бърнаута и как да го папираме. Специални гости ще са ни:
• Анна Цолова – Обучител по медии и публично говорене, журналист
• Радослав Кошков - Генерален директор Schneider Electric
• Миролюба Бенатова – журналист, водещ и мотивационен говорител в корпоративния свят
• Младен Владимиров – психолог и кариерен консултант

-->Запишете се сега за онлайн събитието --> https://bit.ly/schneiderforum2022

текст: Организаторите

Къде:

online

Къде се намира:

online

Последна редакция: 20.01.2022 г.

реклама
реклама