Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

online

9. 02 родители безплатно
online 9. 02
родители     безплатно
Сподели:

Както всяко общуване между хората, така и дигиталната комуникация си има своите правила. Етикетът от живото общуване се е трансформирал в нетикет. Но какво се случва, когато двете общувания се срещнат на едно място?

Често ставаме свидетели на гневни родители, които правят забележка на детето си, че чати вместо да отговори на зададения му въпрос. Също толкова често виждаме гневни юноши, сърдити на родителите си, че прекъсват комуникацията им с приятел.

Как можем да подобрим коминикацията си с дигиталните ни деца?

Доника Боримечкова има бакалавърска степен по Предучилищна и начална училищна педагогика и магистърска степен по Психология на развитието. От 2008 година работи в областта на услугите, предоставяни на деца, като 5 години прекарва в работа с деца в масова детска градина. Вече 10 години развива лична практика като психолог и терапевт, в която се е срещала с различни форми на личностни и поведенчески разстройства, депресивни състояния и житейски ситуации, изглеждащи без изход. Постепенно пред нея се откриват възможности да помага ефективно и в корпоративния свят, където е прекарала една не малка част от съзнателния си живот, вече носеща синергията от знанията и уменията на психолог, администратор и организатор под формата на различни тренинги и обучения.
Преподавател е в Център за професионално обучение за социални дейности. Член е на Българското Общество за Лаканианска Психоанализа, групов член на Новата Лаканианска Школа (NLS) и на Световната Асоциация по психоанализа (WAP) както и на сдружение „Дете и пространство“.

9.02.2022г. от 11.00часа

Запазете си безплатно място тук: https://bit.ly/3r2yqWH

текст: Организаторите

Къде:

online

Организатор:

Академия за родители

Организатор:

Академия за родители

Къде се намира:

online

Последна редакция: 03.02.2022 г.

реклама
реклама