Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Детски център “Деца Слънца” предлага разнообразие от занимания за деца:

Монтесори занималня

Предлагаме  сутрешни и следобедни занимания по метода Монтесори за деца в смесена възрастова група от 2,6 до 5,6 години. Занималнята е в дните от понеделник до петък от 08.30-17.30 часа. Организираме и почасови Монтесори занимания в един от двата почивните дни (събота или неделя) от 10.00-12.30 часа.

Може да се възползвате от преференциалните ни пакетни цени за почасови, полудневни и целодневни занимания, както и от изготвяне на индивидуален план за посещения на вашето дете според потребностите му и вашите възможности.
Важен момент в нашата Монтесори занималня е, че тя прилича повече на дом, отколкото на класна стая, което по естествен начин подпомага малките деца към първия важен преход в живота им - този от семейната среда към детския колектив. Смесената възрастова група подтиква развитието на социални умения, децата взаимодействат, учейки се един от друг и помагайки си. Така създадената среда стимулира умствената работа при децата и води до по-висока концентрация на вниманието, дисциплина и самостоятелност.

В нашия център за малки любознайковци предлагаме разнообразие от дейности с естествени материали, забавни и креативни задачи и игри, които стимулират творческия и умствен потенциал на децата. Занималнята ни разполага със специално изработени висококачествени материали с вграден контрол на грешката, които са ключов фактор в развитието на познавателните умения.

Детски център "Деца Слънца" се намира в непосредствена близост до парк Борисова градина - нашият голям зелен двор, където децата се разхождат, играят, спортуват и творят. Така възпитаваме любов към природата и се вдъхновяваме от честите срещи с нея.

Освен Монтесори занималня, детски център “Деца Слънца” предлага различни почасови събития, както и  индивидуални и семейни психологически консултации с деца и родители и консултации с логопед. Съвсем скоро се предвиждат музикално ателие, курс по английски език, йога за деца, семинари за родители, лятна детска академия и други.

Керамична работилничка - провежда се в един от двата дни от уикенда (събота или неделя) от 10.00 - 11.30 часа за деца на възраст между 5-10 години.

Курс по рисуване - провежда се в един от двата дни от уикенда (събота или неделя) от 12.00 - 13.30 часа за деца на възраст между 5-10 години.

Театрална работилничка - провежда се в един от двата дни от уикенда (събота или неделя) от 16.00 - 16.50 часа за деца от 3-6 години без придружител.

Детско творческо ателие - провежда се в един от двата дни от уикенда (събота или неделя) от 17.15 - 18.45 часа за деца от 3-6 години с придружител (мама, тати, баба, дядо) и за деца а от 7-10 години - самостоятелно участие.  

Уикенд Монтесори занималня - провежда се в един от двата дни от уикенда (събота или неделя) от 10.00 – 12.30 часа за деца от 3-6 години без придружител.

Логопедични консултации - провеждат се всеки вторник и четвъртък от 17.30 до 19.30 часа и неделя от 09.30 до 16.30 часа.

Темите на работилничките, курсовете и ателиетата са различни и се обявяват в началото на всяка седмица.

Центърът ни  се намира в сърцето на София, на бул. “Цариградско шосе” 19, (локалното) в непосредствена близост до Орлов мост.
За записване и допълнителни въпроси се свържете с нас на телефон:  ‭0897 925 300‬, на лични съобщения във фейсбук страничката ни или на мейл: hello@deca-slunca.com.
За участие във всички ателиета, курсове, работилнички и почасовата Монтесори занималня през уикенда е необходимо предварително записване.

текст: Организаторите

Къде се намира:

бул. "Цариградско шосе" 19, Орлов мост

Виж на картата

*Необходимо е предварително записване:

За записване и допълнителни въпроси се свържете с нас на телефон:  ‭0897 925 300‬, на лични съобщения във фейсбук страничката ни или на мейл: hello@deca-slunca.com.

Как да стигна:

Метростанция Софийски университет Св. Климент Охридски
Автобус 204,213,280,306,604,76,84,505,304,184; Тролей11,4,5,8

С кола:

Зелена зона за паркиране

Контакти:

089 792 5300
hello@deca-slunca.com
https://www.facebook.com/DecaSlanca/

*Необходимо е предварително записване:

За записване и допълнителни въпроси се свържете с нас на телефон:  ‭0897 925 300‬, на лични съобщения във фейсбук страничката ни или на мейл: hello@deca-slunca.com.

Последна редакция: 06.02.2018 г.

пон - пет

ПОЛУДНЕВНИ АНГЛИЙСКИ ЗАНИМАЛНИ

Jolly Kids е пространство за щастливо учене на английски за деца на 3-7 г. Обучението се случва под формата на полудневни бутикови занимални, където децата прекарват по 4 ч. всеки ден, потопени в английска сред ...

Jolly Kids

пон - пет 3-7г. -
реклама
реклама