Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Бълбук Банкя

юни - авг 6-10г. 25000 лв/сед
Бълбук Банкя юни - авг
6-10г.     25000 лв/сед
Сподели:

Ваканция е! Спомняте ли си, когато бяхте дете, как прекарвахте лятото си при баба и дядо на село и бяхте по цял ден навън?

За много деца в днешно време това е немислимо, защото не само родителите им, а и бабите и дядовците им са на работа. Може би и Вие се намирате в същата ситуация. Все пак Ви се иска детето Ви да е преобладаващо навън като същевременно времето му да е уплътнено смислено.

В Бълбук това е възможно! Тук млади и енергични преподаватели изготвиха страхотна програма, обхващаща разнообразни пълноценни занимания преобладаващо навън. Обобщено заниманията включват забавен английски на открито с природни материали; програма за любов към четенето; творчески, кулинарни и научни работилници; йога; групови проекти; ежеседмични посещения на интересни културни и природни обекти; ежеседмични преход по Пътека на здравето; ежедневни пешеходни разходки в парка; кино следобеди и весело парти накрая! Разбира се, предвидили сме и достатъчно време за свободна игра.

Максимален брой деца: 12
ЦЕНА: 250лв/седмица (или 60лв/ден) с включени целодневна грижа; всички занимания и материали; веднъж седмично екскурзия с лицензиран транспорт; храна от лицензирана детска кухня (междинна плодова закуска преди обяд; двустепенно обедно меню и следобедна закуска)

Свържете се с нас още днес на 0876 73 66 44 (Яна)!

За повече информация последвайте линка

текст: Организаторите

Къде се намира:

Банкя, ул. Стефан Стамболов 20

Контакти:

087 673 6644
https://web.facebook.com/balbuk.center/

http://www.balbuk.center/

Последна редакция: 11.05.2022 г.

реклама
реклама