Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Борисова градина

21. 05 3+ г безплатно
Борисова градина 21. 05
3+ г     безплатно
Сподели:

Образователното турне National Geographic Kids Клуб „Малки откриватели“ 2022 тръгва отново из България с нова мисия „Забавна академия“!
Тази година поставяме началото на националното образователно турне National Geographic Kids Клуб „Малки откриватели“ още през месец май!

За осми пореден път ще обиколим големите градове на България, за да ви срещнем в нашата „Забавна академия“ и да обогатим знанията ви чрез игри и забавления.
Във всеки кът ще имаме развлекателна активност, с която да се впуснете в света на най-любимите образователни предмети и да добавите по нещо ново към своите познания.
Емоциите ще бъдат в изобилие, усмивките безброй, а за всеки смел откривател ще има много награди от игрите, с които да запомните това изживяване.

По традиция продължаваме Еко-инициативата ни, защото вярваме, че с всяка изминала година желанието за природосъобразност расте в малките откриватели, посланието се засилва,а резултатите като отговорност и грижа към нашия общ дом са все по-значителни!
Образователното ни турне ще бъде разделено на две части – пролет и есен.
Ще обиколим четири от градовете в България през май и още четири през септември!

Датите и локациите, на които да ни очаквате през пролетния тур са:
-Бургас – 06.05.2022г. - площад „Тройката“
-Варна – 08.05.2022г. - площад „Независимост“
-София – 21.05.2022г. – Борисова градина
-Пловдив – 24.05.2022г.- площад „Централен“
Ще ви очакваме на всяка от локациите между 11ч. и 18ч. за нови знания и много забавление!
---
*Вход: Свободен
*Събитието е подходящо за деца над 3 годишна възраст

текст: Организаторите

Къде се намира:

Борисова градина

Как да стигна :

Метростанция Стадион Васил Левски
Автобус 204,604,72,75,76,84,9,94,505
Трамвай 10, 12, 18

С кола:

Може да се паркира на различни места в парка, въпреки че не знам колко е редно. Има безплатни паркинги около стадион Васил Левски и пред стадиона на ЦСКА.

Пие ми се вода:

Заведения и будчици из целия парк.

Пишка ми се:

Тоалетна до детския кът при слона.

Пие ми се вода:

Чешмички на различни места в парка, често изпочупени, но понякога работят. Тази към бул. цар Освободител между Ариана и слона, се води, че е с много хубава вода и Софиянци традиционно си наливат от нея.

Купи ми го:

Като един от най-посещаваните паркове, Борисовата градина е нападната от всякакви търговци на всякакви неща и особено такива, които таргетират детската психика - от балони с хелии, през захарен памук до зорб и колички. Обикновено пикът на търговците е събота и неделя, когато е и пикът на хората - през седмицата е много спокойно и приятно.

Последна редакция: 19.05.2022 г.

31. 05 - 2. 06

Богата и безплатна детска програма за 1-ви юни в Централни хали

Богата културна програма бележи откриващия уикенд на „Сцена Централни хали“. От 31 май до 2 юни сцената за култура, изкуства и наука във възстановените о ...

Богата културна програма бележи откриващия уикенд на „Сцена Централни хали“. От 31 май до 2 юни сцената за култура, изкуства и наука във възстановените от Kaufland България Централни хали ще е домакин на 14 събития, подходящи за всеки вкус и член от семейството, като всички активности са ...

Централни хали

31. 05 - 2. 06

всички

безплатно

Централни хали31. 05 - 2. 06
всичкибезплатно

Централни хали

31. 05 - 2. 06 всички безплатно
Централни хали31. 05 - 2. 06
всичкибезплатно

Богата и безплатна детска програма за 1-ви юни в Централни хали

Богата и безплатна детска програма за 1-ви юни в Централни хали

Богата културна програма бележи откриващия уикенд на „Сцена Централни хали“. От 31 май до 2 юни сцената за култура, изкуства и наука във възстановените от Kaufland България Централни хали ще е домакин на 14 събития, подходящи за всеки вкус и член от семейството, като всички активности ...

Спонсорирано
реклама
реклама