Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

София Тех Парк

4, 5. 06 всички -
София Тех Парк 4, 5. 06
всички    
Сподели:

Ако се впечатлявате от цветни феерии и в профилите ви в социалните мрежи често изкачат снимки на цветя, билки, дървета, фиданки и други растения, или у дома имате малки ботанически градини, значи нашето събитие е за вас!

 Елате на първия флора фестивал „София Тех Парк на цветята“, събитието, което ще превърне зелените площи на научно-технологичния парк в прекрасни уханни цветни градини.

Заповядайте на 4 и 5 юни, уикенда след Празника на детето, за да се насладите на невиждани инсталации от цветя, вдъхновени от приказни сюжети, екзотични растителни видове и дори ядливи цветове.

Ще можете да видите и да се запознаете с иновативни методи и технологии за отглеждане на растения в домашни условия, както и с приложението на технологиите в земеделието.

В изложението ще участват десетки производители, търговци, обикновени любители и новатори в областта на флората.
Присъстващите ще могат да видят различни видове цветя, дървета и фиданки, билки, както и производни на тях продукти като еко масла и други козметични продукти.

Ще ви очакват и много игри и забавления за хлапетата в специални тематични работилници, както и специални подаръци за дамите.
Ще ви очакваме на „София Тех Парк на цветята“, за да изживеем заедно едно цветно пролетно приключение!

Събитието ще организира от София Тех Парк с подкрепата и партньорството на Асоциацията на флористите в България

текст: Организаторите

Къде се намира:

бул. Цариградско шосе №111Б

Как да стигна:

Автобус - 84, 306, Тролей - 5, 8

Контакти:

http://sofiatech.bg/

 

Последна редакция: 02.06.2022 г.

реклама
реклама