Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Айкидо ДОДЖОТО работи през цялото лято и отваря нов прием Начинаещи деца от 4 до 14 години  през Юни! Тренировките градят Дисциплина и Самоконтрол, а лятото е чудесно време вашето дете да започне да спортува.

Ето 5 причини защо да го запишете точно сега:

1.Повече време

Когато училището и домашните не притискат детето, то има повече време и енергия, които да влага, без да се притеснява, че после трябва да си подготвя уроците. Спортуването сваля напрежението и изчиства съзнанието на децата. Запълва времето им с нещо, което носи ползи и удовлетворение както на физическо, така и на психическо ниво.

2.Повече фокус

Повечето учебни и допълнителни дейности се прекъсват за летния период и детето ви ще има възможност да се фокусира в избрано занимание. Когато децата не ходят на математика, английски, пеене и други, ще успяват да се концентрират и да вложат повече в спорта, който са избрали. Фокусът им помага да се приучат на дисциплина и организираност. Да отсеят важното от маловажното и да насочат усилията си в изпълняване на целите.

3.Повече внимание

В летния период броят на трениращите намалява, но пък на тези, които остават, може да им се обърне повече индивидуално внимание. Това от своя страна би им дало допълнителен стимул, за да напреднат по-бързо. Когато са в по-малка група, ще са по уверени и спокойни да разкрият повече от потенциала си.

4.Добър ритъм

Лятото е време за повече почивка и пътувания, но ако тренирате докато сте в града, дори и това да не е дълъг период, помагате на своето дете да не излезе от ритъм. Когато детето си е отпочинало, то е заредено с повече енергия и има нужда да я изразходва някъде. А тренировките му дават възможността да я вложи в нещо градивно, вместо да я подтиска или да върши пакости. :)

5.Здравословни навици

Лятото е подходящото време да възпитате в здравословни навици своето дете. За да ги сформирате обаче, най-важно е Постоянството. А то не познава сезони.

Независимо от времето навън - дали пече слънце или е мрачно, дали има сняг или вали дъжд - ако успеем да приучим децата да тренират при различни условия и на различни места, то тогава сме им осигурили един здравословен навик повече, което е пътят към здравословния начин на живот.
 
Научете повече за Айкидо ДОДЖОТО и се запишете на безплатен пробен урок на: https://www.dojoto.org/kids или 0883 323 874
 
Очакваме ви!

*Необходимо е предварително записване:

Научете повече за Айкидо ДОДЖОТО и се запишете на безплатен пробен урок на: https://www.dojoto.org/kids или 0883 323 874

Къде се намира:

бул. "Шипченски проход" 63 / в двора на бившия завод ЕЛЕКТРОНИКА средна сграда, ет. 2 - има големи надписи АЙКИДО ДОДЖОТО (вход от булеварда, в дясно след бариерата)

Как да стигна:

Градски транспорт:
(пешеходно разстояние до Доджото)

Трамвай 20, 23 - спирка " НУ за Танцово Изкуство" (2 минути)
Автобус  9 - спирка "ул. Коста Лулчев" (5 минути)
Автобус 72 - спирка "Шипченски проход" (5 минути)
Автобуси 1,3,5,6,11,75 - спирка "Автостанция Гео Милев" (5 минути)
Тролейбуси 4, 5, 8, 11 - спирка " Хотел Плиска " (10 минути)
Автобуси 76, 84, 204, 213, 280, 305, 306, 604 - спирка "Хотел Плиска"

С кола:

Свободен достъп в сградата на ЕЛЕКТРОНИКА - вход от бензиностанция ЕКО
Безплатен паркинг пред СО – Слатина
Безплатен престой до два часа в SkyCity мол

Контакти:

0883 323 874 - сенсей Весела Велин
info@dojoto.org
https://www.dojoto.org/
https://www.facebook.com/AikidoDojoto/

*Необходимо е предварително записване:

Научете повече за Айкидо ДОДЖОТО и се запишете на безплатен пробен урок на: https://www.dojoto.org/kids или 0883 323 874

Последна редакция: 09.06.2022 г.

реклама
реклама