Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Ателие ТРИОН и Националният природонаучен музей при БАН ви канят на творчески екоуикенд # 1 | Нулево замърсяване: Направи си сам {Нов живот за хартията / Животни от хартия}

 Работилницата е подходяща за деца от 8 – 12 годишна възраст.

 Всеки отпадъчен материал може да се превърне в нещо ново, атрактивно и полезно. С малко творчество, добро настроение и цвят можем да дадем втори живот на вече ненужните опаковки. Заедно ще изработим картички с животинки, цветни декорации за дома и още много интересни хрумки.

Заповядайте на 11 и 12 юни, от 10:30 до 12:30 ч. в градинката зад
Открийте своето вдъхновение от хартия!
 Вход свободен!

 Ако имате хартиени опаковки от подаръци или кори за яйца ще бъде повече от добре да ги вземете със себе си, за да ги върнете отново към живот като нещо красиво, което да си занесете в къщи и да ви напомня за радостта от творчеството.

 За Ателие "Трион"
Ателие "Трион" е творчески колектив, който се стреми да ангажира общественото внимание на тема устойчивост чрез артистично трансформиране на отпадъчни материали като представя тяхната скрита стойност и потенциал.
Преизползването на отпадъци и артистичното им рециклиране е принос към набиращото скорост движение за постигане на нулев отпадък. Ресурсите, с които сме свикнали да разполагаме в ежедневието си, на практика са ограничени и творческото им преизползване е част от решенията на този и други екологични проблеми. Екипът се включва в различни социални каузи, фестивали и интериорни проекти. Организира работилници, кампании и творчески проекти представящи up-cycling дизайна като метод за редуциране на отпадъчните материали.

 Екоработилниците са подкрепени от „Столична община – Лятна програма“ и са част от Календара на културните събития Столична община за 2022.

текст: Организаторите

Къде се намира:

Градинката зад Руската църква

Как да стигна:

Тролей 9

С кола:

Синя зона за паркиране

Последна редакция: 09.06.2022 г.

реклама
реклама