Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Парк Военна академия

септ - дек всички 1500 лв
1700 лв
Парк Военна академия септ - дек
всички     1500 лв  1700 лв
Сподели:

Алпийски тролеи за деца, приказни пеперуди и гъби с човешки размери са сред новите експонати, които ще радват децата

Динозаврите се завръщат в своя естествен ареал, сред богата растителност и многогодишни дървета, които са гордост за парка на Военна академия. Атракционната изложба „Живите динозаври и приказният свят на пеперудите“ отваря врати за посетители от утре, 10 септември. Праисторическите екземпляри ще гостуват в парка до 5 декември 2022 г.

„Живите динозаври“ е уникална разходка в света на динозаврите, сред 30 вида движещи се макета на праисторическите животни в реални размери, като 7-метровия T-Rex или 4-метровия спинозавър. Този път в техния свят на гости пристигат гигантски приказни пеперуди и гъби, високи над 1,5 м. Изложбата е авторска концепция на създателите от Коко ейджънси.

Всички деца между 5 и 14 г. ще имат възможност да изпробват и алпийските тролеи, които са разположени между дърветата в парка, и да видят отвисоко динозаврите, или да скачат на батути сред любимите си герои. В специален фото-кът посетителите ще могат да си направят снимки за спомен.

Изложбата е продуцирана от Коко ейджънси. Компанията създава мобилни атракционни паркове в цял свят. През изминалите 3 години повече от 4 млн. посетители са се докоснали до световете на Живите динозаври, дракони и роботи в световен мащаб.

Билетите ще са на цени от 15 лв. за деца, студенти и пенсионери, и 17 лв. за възрастни и могат да бъдат закупени на място. Деца до 2 г. влизат безплатно. Ще се предлагат и семейни билети (2 деца между 2 и 18 г. и 2 възрастни) на стойност 50 лв., а при трето дете входът ще е 10 лв. Изложбата е достъпна за посетители всеки ден от 10 ч. до 19 ч. и е разположена непосредствено зад езерото в парка на Военна академия.

текст: Организаторите

Къде се намира:

бул. Евлоги и Христо Георгиеви №82

Как да стигна:

Спирка на автобуси 213, 72, 75

с кола:

Уличките наоколо попадат или в Синя, или в Зелена зона и въпреки това трудно се намират места за паркиране. Може да потърсите на ул. "Султан тепе", между парка и Испанската гимназия

Пишка ми се:

Има химически тоалетни

Пие ми се вода:

Носете си водичка

Купи ми го:

Звучи невероятно, но в този софийски парк търговци няма

Достъпност:

не се плашете от стълбището по снимките - има алеи, съвсем удобни за колички

Последна редакция: 08.11.2022 г.

реклама
реклама