Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Inter Expo Center

21 - 23. 10 всички безплатно
Inter Expo Center 21 - 23. 10
всички     безплатно
Сподели:

За шестнадесети пореден път Асоциация на търговците на стоки за детето в България (АТСДБ) организира най-голямото изложение за бебешки и детски стоки и услуги в България – "Бебемания".
В него участие ще вземат фирми – национални дистрибутори, които ще предстaвят над 160 водещи европейски и световни марки, както и български производители, чиито стоки са доказали безкомпромисните си качество и безопасност.

Бъдещите и настоящи родители ще могат да се запознаят с новостите на различните марки, както и с тенденциите и колекциите за 2022 г. По време на трите дни на изложението, те ще имат възможност да пазаруват продукти на преференциални цени и да получат атрактивни подаръци.

За първи път в рамките на изложението ще се проведе и форум "Бебемания", по време на който най-добрите специалисти ще изнесат лекции, свързани с бременността, раждането и грижите за детето. Форумът ще се състои в зала "Витоша" на Интер Експо Център на 22 октомври (събота), от 10:00 до 12:00 и от 14:00 до 16:00 ч.

Най-добрите стоки за мама и бебе на специални цени и срещи с експерти, които ще отговорят на въпросите ви за родителството:
Заповядайте на Бебемания 2022!
Вход свободен!

www.bebemania.bg

Къде:

Inter Expo Center

Къде се намира:

булевард Цариградско шосе 147

Как да стигна:

Метро – станция - Интер Експо Център, Автобус - 1, 3, 5, 6

С кола:

Интер Експо Център - София има удоволствието да уведоми всички посетители, че могат да ползват срещу заплащане буферния паркинг при метростанция “Интер Експо Център – Цариградско шосе”.
Капацитетът на паркинга е 1300 места. Входовете са от двете страни на бул. Цариградско шосе, по посока на движението, в съответните локални платна пред Интер Експо Център.

Контакти:

(02) 9655220

iec@iec.bg

http://iec.bg

 

Последна редакция: 14.10.2022 г.

реклама
реклама