Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Издателство Noble Star Books и Националният природонаучен музей при БАН Ви канят на представяне на книгата "Ветман и неговите бионични животни" на Ноел Фицпатрик.
Събитието ще се проведе на 19-и ноември 2022 г., от 12.00 часа, в зала "Левентис" на Националния природонаучен музей при БАН.
Присъстващите ще имат възможност да се запознаят с Ветман и неговите приятели - Имоджен и Финдли. Ще бъдат прочетени откъси от книжката, а присъстващите на премиерата деца ще имат възможност да нарисуват своето любимо животинче.
Заповядайте!
Анотация на книгата
Ветман не е обикновен ветеринарен лекар – той има изумителни приятели – бионични животни, както и специални лечебни сили.
Ветман живее в къщурка извън едно сънливо английско градче, в което никой не подозира, че спасява животни със своите невероятни бионични изобретения – освен самите животни, разбира се!
Когато Имоджен и Финдли се натъкват на ранен таралеж и го завеждат при Ветман, те нямат представа, че им предстои да поемат на важна мисия за спасението не само на новия си бодлив приятел.
За автора
Професор Ноел Фицпатрик е световнопризнат ветеринарен хирург, основател на Fitzpatrick Referrals в Съри и звезда в хитовото шоу по Канал 4 „Супервет“, което се излъчва за 17-и сезон.
Още като дете Ноел измисля Ветман като герой, който може да спасява ранени и изоставени животни по света и да ги прави отново здрави, като използва изумителните си изобретения, направени от вещите, захвърлени от хората. Той е изключително развълнуван да сподели историята за героя си със своите читатели.
Ноел живее в Съри с котките си от порода Мейн кун Рикошет и Ескалибур.
Моля, имайте предвид, че входът за представянето на книгата е свободен, но ако искате да разгледате експозициите в музея, ще трябва да заплатите вход според ценоразписа на музея.

текст: Организаторите

Къде се намира:

бул. "цар Освободител" 1

Как да стигнем:

Тролей 9

С кола:

Синя зона, паркинг няма

Контакти:

http://www.nmnhs.com/index_bg.php

Работно време:

понеделник до неделя 10:00 — 18:00
Музеят работи всеки ден с изключение на 1 януари, 3 март, Великден [православен] и 25 декември. Билети се продават до 17:00 ч.

информация: 087 9226573

 

Последна редакция: 16.11.2022 г.

2022/ 2023

НОВИ ГРУПИ в SmartyKids София Младост и София Център

НОВИ ГРУПИ в SmartyKids София Младост и София Център. Запишете се на БЕЗПЛАТЕН демо урок по избор от нашите курсове:- Ментална аритметика (4 до 12 г.)- Бързо четене ...

НОВИ ГРУПИ в SmartyKids София Младост и София Център. Запишете се на БЕЗПЛАТЕН демо урок по избор от нашите курсове:- Ментална аритметика (4 до 12 г.)- Бързо четене (7 до 12 г.)- Финансова грамотност (8 до 14 г.)- Красив почерк (7 до 14 г.)- SmartyMатика (4 до 6 г.)Заявете своя интерес като попълнит ...

SmartyKids Младост и Център

2022/ 2023

4-14г.

-

SmartyKids Младост и Център

2022/ 2023 4-14г. -

НОВИ ГРУПИ в SmartyKids София Младост и София Център

НОВИ ГРУПИ в SmartyKids София Младост и София Център

НОВИ ГРУПИ в SmartyKids София Младост и София Център. Запишете се на БЕЗПЛАТЕН демо урок по избор от нашите курсове:- Ментална аритметика (4 до 12 г.)- Бързо четене (7 до 12 г.)- Финансова грамотност (8 до 14 г.)- Красив почерк (7 до 14 г.)- SmartyMатика (4 до 6 г.)Заявете своя интерес като попъл ...

Спонсорирано
2022/ 2023

Арт курс Аниме герои и Манга

Арт клас за всички, пленени от магията на азиатските анимационните герои от филми и комикси и техния приказен свят. Желаещите, могат да се запознаят с техниките и пр ...

Арт клас за всички, пленени от магията на азиатските анимационните герои от филми и комикси и техния приказен свят. Желаещите, могат да се запознаят с техниките и правилата за тяхното създаване и да дадат воля на своето творческо въображение.Курсът е 12 седмичен, с едно посещение от два учебни часа ...

Матема

2022/ 2023

7+ г

12000 лв/мес*

Матема

2022/ 2023 7+ г 12000 лв/мес*

Арт курс Аниме герои и Манга

Арт курс Аниме герои и Манга

Арт клас за всички, пленени от магията на азиатските анимационните герои от филми и комикси и техния приказен свят. Желаещите, могат да се запознаят с техниките и правилата за тяхното създаване и да дадат воля на своето творческо въображение.Курсът е 12 седмичен, с едно посещение от два учебни ча ...

реклама
реклама