Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Gifted Sofia

пон
-
пет
всички -
Оцени:
Сподели:

От 8-ми до 22-ри май ще можеш да се почувстваш като градски Гъливер.

Сборна изложба на модели от подвижния състав на столичния градски транспорт, дело на Модели Градски Транспорт.

Модели Градски Транспорт е хоби проект за пресъздаване на превозни средства от градски и междуградски транспорт в умален мащаб. Моделите се изработват 100% ръчно с много професионализъм, ентусиазъм, познания и внимание към детайлите.

В портфолиото на Модели Градски Транспорт има както актуални превозни средства, познати от улиците на София и другите градове, така и исторически подвижен състав, който вече може да се види само на снимки или на умален модел. Пресъздадени са класически автобуси като "Икарус", "Чавдар -Ботевград", съветските тролейбуси "ЗИУ", българските трамваи "София"; от новите возила присъстват тролеите "Шкода", автобуси като "МАН", "Мерцедес", трамваите "ПЕСА" по линия 7 и много други.

Заповядайте между 8 и 22 май в Gifted Sofia да се потопите в мини градската атмосфера и да изпитате незабравимо изживяване в света на умалените модели на Модели Градски Транспорт!

текст: Организаторите

Къде се намира:

ул."Иван Денкоглу" 24

Виж на картата

Как да стигна:

Трамвай 10,8,4,5, 7,1,6, 12,18

С кола:

Синя зона за паркиране

Контакти:

https://www.facebook.com/giftedsofia/

Последна редакция: 03.05.2018 г.

пон - пет

Следобедна английска занималня с n ...

Jolly English Afternoons е бутикова полудневна английска занималня за деца на 4-7 г. Нашата програма балансирано съчетава Валдорфска педагогика, Монтесори, сугестопедия, Jolly Phonics, изкуство и игри, няколко ...

Jolly Kids

пон - пет 4-7г. -
реклама
реклама