Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Здравейте приятели, каним ви на 3 поредни Екстатик Танци в рамките на 2 дни !!!

22.01.2023 - 15:00 - 17:00 - Hakuna Matata Session - както се досещате от името, тази сесия е насочена към семейства с деца, както и тези, които силно усещат детето в себе си или искат да се свържат с него! Децата са най - искрени и неподправени и само може да учим от тях, що се отнася до свободен танц, без ограничения на ума!

Нека цялото семейство има възможност да се забавлява!

22.01.2023 - 19:00-21:00 - SUN Day Session - тук слънцето ще бъде наш водач в музиката и танца! Силна енергия, много топлина, изблици на щастие, пълно избухване!

23.01.2023 - 19:00-21:00 - МОON Day Session - Ще се потопим в магията на Луната - мекота, нежност, мистицизъм.Силен прилив на енергия и много необясними явления по Пълнолуние

Какво е Екстатичния танц - оставяме се на ритъма и се движим свободно с мелодията. Тялото ни се понася с музиката и ни отвежда до непонятни хоризонти, когато не го контролираме. Чувстваме се естествено свързани с другите и с нашата собствена емоция.

Има три основни правила, които всички участници трябва да спазват :
- Без алкохол и наркотици
- Танцуваме боси
- В тишина

Останалото е просто да се отпуснем и да се забавляваме, без да пречим на никой около себе си.

В тези три поредни издания на Екстатик денс музиката ще е автентична и съпроводена от музиканти на живо : Петър Йорданов-Бъни , Христо Желев– перкусия, Саня Баракова - ханг, Алекс SOUL1ST - флейта.

В танцът ще ви въведе Анна Сидова, за да пречупим чрез движение ледовете на собствените си ограничения; след което всеки сам ще поеме по танцувалното си пътешествие.

Носете си удобни дрехи, в които да се чувствате комфортно
За да запазите място, моля пишете ни на e-mail: ecstaticsessionsbg@gmail.com или в лично съобщение на страничката: https://www.facebook.com/ecstaticsessionsbg

Мястото е Национален Студентски дом, Камерна Зала
Обмен: Съзнателно Дарение!

текст: Организаторите

Къде се намира:

пл. "Народно събрание"10

Как да стигна:

Метростанция Софийски университет Св. Климент Охридски
Тролей 1,11,2,4,5,9 Автобус 84,184, 94

С кола:

Синя зона

Контакти:

www.studenthouse.bg

Последна редакция: 30.01.2023 г.

реклама
реклама