Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Арт клуб Рояна

пон
-
пет
6-13г. 2500 лв/ден*
13000 лв/сед*
44000 лв/мес*
Оцени:
Сподели:

Ако Вашето дете е на възраст от 6 до 12-13 години и обича да рисува, моделира, реже, лепи, мачка глина, създава модели за дрехи (или дизайн на коли) – току що намерихте вълшебно място, където то да прекара творчески лятната ваканция! Започваме на 1 юни и продължаваме до 14 септември, без прекъсване - от понеделник до петък, от 8.30 до 18 ч, ателието ни на ул. Цар Самуил 22 ще бъде царството на боите и четкитe.

Рисуване с акрилни бои, с акварел, въглен, сух пастел, изработване на колажи, стъклопис, декупаж, рисувана коприна, рисуване върху тениски и други текстилни изделия, грънчарство, керамика, работа с филц, пясъчни релефи – по цял ден малките ръчички ще са заети, а въображението ще ни носи в различни посоки. Арт клуб Рояна е единствената школа в София, която акцентира изцяло върху рисуване и приложни изкуства и всички преподаватели са художници, завършили Художествената академия.

Всеки вторник е с рубрика „Художествена академия“ – гледаме филмчета и репродукции на картини на известни художници, запознаваме се с тяхното творчество и стил на рисуване – това е нашето време за изучаване на история на изкуството.

Градският пленер ще ни помогне да усвоим рисуването по наблюдение, от натура, като истински художници! В нашия град има толкова интересни обекти за рисуване, но как да подберем какво да включим в картината си, как да подредим обектите композиционно, как да покажем перспективата и светлосенките – всичко това става с упражнения и всеки следващ път е все по-лесно. А и художниците-преподаватели в Арт клуба са на линия с напътствия и подкрепа

В четвъртък е денят за целодневна екскурзия – избрали сме много интересни и забавни места: Цари Мали град, манастирите около София, конна база, Витоша, въжени паркове – Коколандия и Дендрариума, Южен парк, Борисовата градина – ходим на боулинг, катерим се по изкуствени стени, играем голф, спускаме се по въжени тролеи.

Не забравяме и рисувателната задача, съобразена с мястото, на което сме. Имаме спортни и щафетни игри, работим по различни проекти, за да може, освен всичко останало, да се научим да сме заедно, да сме добри един към друг и да общуваме с внимание!

В нашето ателие винаги е много весело, със сигурност ще срещнете много нови приятели, защото всички деца, които са при нас, обичат да рисуват! Играем и се забавляваме и когато стане 18 ч., направо не ни се тръгва и чакаме с нетърпение следващия ден!

Капацитетът на ателието е 20 деца, затова е необходимо предварително записване, особено за целодневните екскурзии в четвъртък (заради транспорта и застраховката трябва да знаем бройката на децата още от вторник вечерта).

Такси: 1 ден – 25 лв.; четвъртък – 40 лв. (включва транспорт и застраховка); при предплащане за 1 седмица (5 работни дни) – 130 лв.; при предплащане за 2 седмици (10 работни дни) – 250 лв.; при предплащане за 4 седмици (20 работни дни) – 440 лв. 10% отстъпка за брат/сестра. В таксата не се включва обяд – има вариант за топъл обяд с обедно меню (по избор на децата, не е общо). В ателието има автомат за вода. Записванията за Лятната Арт Ваканция започват веднага!

Същата програма с тема „Пролет“ ще имаме през неучебните дни от месец май – 21, 23 и 25 май!

текст: Организаторите

Къде се намира:

ул. Цар Саумил 22

Виж на картата

*Необходимо е предварително записване:

Ел. Поща: royana2008@gmail.com; Тел.: 0898/419775; адрес: гр. София, ул. Цар Самуил 22

Как да стигна:

Трамвай 7,1,6, 10, 8, 4, 5

С кола:

Синя зона за паркиране

Контакти:

телефон 0898/419775
имейл: royana2008@gmail.com;
www.royana-bg.com;
Фейсбук страница: Арт клуб Рояна

*Необходимо е предварително записване:

Ел. Поща: royana2008@gmail.com; Тел.: 0898/419775; адрес: гр. София, ул. Цар Самуил 22

Последна редакция: 05.07.2018 г.

пон - пет

ПОЛУДНЕВНИ АНГЛИЙСКИ ПРОГРАМИ

Jolly Kids е пространство за щастливо учене на английски за деца на 3-7 г. Обучението се случва под формата на полудневни бутикови занимални, където децата прекарват по 4 ч. всеки ден, потопени в английска сред ...

Jolly Kids

пон - пет 3-7г. -
реклама
реклама